Vaikeita päätöksiä

  • suojelusprkl

Jouduin hommaa uuden kalenterin, koska aiempi kalenterini ei ihan riitä tähän uuteen työhön. Kävin jo eilen katselemassa kalentereita kirjakaupasta, mutten löytänyt mitään kivaa. Tänään menin keskustaan katselee kalentereita lisää. Lopulta pähkäilin kahden kalenterin välillä puolisen tuntia Akateemisessa Kirjakaupassa.

Olen käyttänyt jo kymmenisen vuotta järjestelmäkalentereita. Aina Timex Ministä isompaan samaan malliin. Nyt pähkäilin kahden kalenterin välillä. Toinen oli järjestelmäkalenteri - eli kalenteri joka toimii samalla lompakkona ja kalenterina, siinä on vetoketjullisia taskuja ja lokerikkoja rahoille ja pankkikorteille. Ja toinen A5-kokoinen normaali pöytäkalenteri jossa on aukeamalla viikko.

Päädyin pöytäkalenteriin ja nyt on vähän orpo olo. Kymmenen vuotta mulla on kulkenut lompakko ja kalenteri samassa paketissa ja nyt joudun opettelemaan käyttää tuollaista pöytäkalenteria jota raahaan mukanani erillisen lompakkoni seurana.

Mitenköhän mä opin käyttämään tuota ja erillistä lompakkoa. Ja nyt pitäisi vielä löytää joku kiva lompakko. Ei ole helppoa ei. Ja nyt vielä pitäisi olla unohtelematta tuota kalenteria minnekään tai saada sitä ihan hirveeseen räjähdyspisteeseen, kun siinä on pahvikannet eikä mitään kiinnitysmekanismia. Ilman kalenteria en kyllä selviäisi mitenkään, olen täysin kalenterini orja.

2 kommenttia

liquidsunshine

8.1.2008 19:43

Mulla pitää olla erikseen kalenteri ja rahapussi, en kyennyt yhdistämään niitä kun joskus koitin. Vaikka kannet oli kyllä muuten kätevät. Viime kesänä ei löytynyt mua miellyttävää kalendääriä, joten askartelin sen itse x) Nimim. Nirso-vähän-joka-asiassa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus