Vaikutteita

  • suojelusprkl

Alan huolestumaan itsestäni. Kahteenkymmeneenviiteen ikävuoteen mennessä en ollut ryypännyt kahta päivää putkeen...kunnes tänä viikonloppuna. Perjantainen meni aika komiassa jurrissa, ja eilen aamulla olikin rapsakka krapula. Pakotin itseni juomaan illan suussa, että selviäisin Tavastialle toistamiseen. Vedin semikännit ja selvisin kotia nakkikioskin kautta, tosin tällä kertaa en jaksanut avautua kenellekään. Ei kyllä ollut edes aihetta. Olen muuttumassa naispuoliseksi Hynyseksi. Höpöttelen enää pimpeistä, pippeleistä, nussimisesta, viinasta sekä vittuilen ja uusimpana "hurjat ryyppyputkeni". Onko tässä minun lopun elämän alku, eikö minulle ole todellakaan tarjolla parempaa?

Perjantaisella Tavastian reissulla eräs vieressäni seisonut tyttö kuvitteli jostain ihmeen syystä, että tuntisin Kotiteollisuuden pojut. Ehkä hän päätteli sen siitä, kun Hynynen ja kumppanit virnuilivat minulle tai sitten siitä, kun annoin Hynyselle pimpan. Men tiiä.

Mutta kuitenkin, tämä tyttö siis alkoi ensin kysymään multa, onko mulla Jannen(Hongiston) numeroa, ja aloin katsomaan luuriani koska mulla on ollut se numero joskus x) Ei tosin sen vuoksi, että olisin Jannea koskaan nähnyt, tai edes halunnut nähdä kahden kesken, vaan sen tähden, kun Tuuliajolla-kiertueella oli hienoisia ongelmia aloituskeikan jälkeen. Kun keikka loppui, Kotiteollisuuden pojat siirtyivät baaritiskille, eli suunta oli sama kuin meidän. Tämä tyttö näki minut siinä jonossa ja tuli kysymään, näenkö mä Poikia (KT:n poikia) keikan jälkeen. Kysyin häneltä, mitä järkeä on roikkua varatun rokkarin lahkeissa, että eikös kannattais hieman nyt miettiä. Jotain hän siihen sanoi, en enää muista mitä. Mutta lupasin kuitenkin lähettää hänelle perjantaiselta keikalta valokuvia.

Nyt siis köllöttelen sänkyni reunalla, ylläni kirkkovenestringit ja peitto. Ei ole krapulaa, kiitos kuulunnee makkaraperunoille ja nesteytykselle. Pitäisi raahautua suihkuun runkkaamaan, pesemään hiukset sekä alkaa valmistautua henkisesti siihen, että minun pitää mennä tänään vielä Seutulaan sekä Areenalle. Kiinnostus ehkä SATA.

4 kommenttia

suojelusprkl

19.11.2006 11:25

Mun mielestä perjantainen keikka oli parempi, tosin se saattoi johtua jo ihan vaan seurasta. Eilen pojat vaikuttivat hieman väsyneiltä, kun olivat jo aiemmin heittäneet MTV3 Stagella keikan. Kumpikin keikka oli tosin helvetin hyvä!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

19.11.2006 13:55

Pirpana. Kyllä, näin juuri. Tosin olen mä ollut aina tällainen höyrypää. Nykyään vaan on joku ihme pimppa-fiksaatio x)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Muusantuuska

19.11.2006 15:21

Mieluummin pyörii pimpan ympärillä kuin oman navan...sielläkin vaan napanöyhtää ja minimaalinen viihdearvo =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus