Vanhassa vara parempi

  • suojelusprkl

Ostin vuoden vaihteen tienoilla uudet, hianot hanskat. Kunnon hifi semmottiset. Salomonin, jotku ylihianot lasketteluhanskat, windstoppereilla ja karvareuhkavuorella. Ovh hintakin oli vain hulppeat 50euroa. Olin päättänyt, että nyt hommaan kunnon hanskat hinnalla millä hyvänsä, koska vitutti se että oli aina näpit jäässä hallihommissa.

Hanskat istuivat käteeni kuin nyrkki silmään ja olin onnesta soikea. Noi olivat niin käteenmukautuvat, ettei niitä melkein tuntenut kädessään edes mutta ensimmäinen hallivuoro oli pettymys, kyllä ne näpit silti kylmenivät.
Ajattelin että se johtuu vain siitä, ettei tuolla tule kauheasti liikuttua, jolloin raajat tuppaa muutenkin herkemmin jäätymään.

Tänään lähdin köpöttelee tapani mukaan töihin ja ajattelin pistää nämä hifihanskat kätösiini kävelyn ajaksi, koska ulkona näytti olevan sen verran rapsakka pakkanen. Menin ulos nämä hanskat (ja toki muutkin vaatteet ylläni) käsissäni ja kävelin hetken. Näpit jäätyivät. Tongin repustani noin 6vuotta vanhat fleesetumput, joista maksoin aikoinaan Tarjoustalosta ehkä hikiseen 5euroa. Näpit lämpeni samantein ja kirosin turhaa Salomonhanskojen ostoa:(

Tuossa sen taas näkee, ettei rahalla aina saa parempaa ja ettei uusi ole aina parempi kuin vanha.

4 kommenttia

V.C. Mikko

11.2.2009 10:01

Villatumppuja ei mikään hifistely voita, voisit pyytää Effiä kutomaan sulle sellaiset jos et ite osaa ja kerkii? Semmoset pari kolme villatumppua päällekkäin, niin johan pysyy lämpö, mutta se nillä johonkin tarttuminen onkin sitten toinen juttu...Ni!!! :o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

11.2.2009 10:09

Mulla pitää olla käsissä sellaiset tumput, joilla voi repiä manuaalisesti sekä lipunlukijalla skannata tapahtumalippuja. Ei villatumpuilla pysty mitään repimään:( Harvoin kävellessä näpit jäätyy...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

11.2.2009 13:42

Näissä mun tumpuissa on sisällä "sormikkaat" ja ulospäin ne näyttää vaan tumpuilta. Sen takia nuo onkin varmaan niin lämpimät.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus