Verenpaineet koholle osa2

  • suojelusprkl

Alkaa taas vituttamaan terveyskeskuksien touhu.

Soitin viikko sitten terveysasemalle ja ilmoitin, että haluan heiltä kaikki tutkimustiedot/lääkärikäyntitiedot paperilla. Ilmoitin heille myös hakevani ne tänään tai viimeistään huomenna. Kysyin myös, että tarvitseeko minun varata lääkäriltä aikaa, koska hän selitteli että asiasta pitää kysyä lääkäriltä. Sain kuitenkin sellaisen kuvan, että tämä täti itse juttelee lekurin kanssa ja paperit olisivat valmiina tämän viikon lopulla.

Menin aamulla puolen kahdentoista aikoihin terveysasemalle. Se solutoimisto/ajanvaraus johon virallisesti kuulun, oli suljettu, joten menin toiseen solutoimistoon/ajanvaraukseen ja kerroin heille asiani.

He ohjasivat minut neuvontaan kyselemään papereita. Neuvonnassa katselivat hetken arkistojaan ja totesivat, ettei heillä ole moisia tietoja. Että ne on varmaankin siellä sun omassa solutoimistossa, joka on nyt suljettu, että mene sinne **:n solutoimistoon ja pyydä heitä tulostamaan tiedot koneeltaan.

Ohjasivat siis minut takaisin tänne vieraan solun ajanvaraustoimistoon. Menin sinne ja sanoin, että teidän pitäisi tulostaa mulle ne tiedot. Eivät suostuneet moiseen ja ohjasivat minut terveydenhoitajan luokse moista asiaa tiedustelemaan.

Menin terveydenhoitajan huoneen ulkopuolelle ja havaitsin, että 12sta jälkeen heille voi ainoastaan mennä varatulla ajalla. Odotin tovin ja menin ajanvaraukseen tiedustelemaan saisinko nyt aikaa terveydenhoitajalle. He kysyivät mikä mun vaiva on ja kerroin, että mun pitää saada mun tietoja koneelta paperille. Ilmoittivat, että seuraava vapaa-aika olisi maanantaina klo 13. Sekä tiedustelivat, ettenkö voisi huomenna tulla päivystykseen 8-11 kerroin heille, että ei ole kovin mukavaa ravata ympäri Tikkurilaa kipeillä jaloilla sekä sanoin että antaa olla.

Menin takaisin terveydenhoitajan huoneen oven taakse odottamaan, että sinne aiemmin mennyt tapaus tulisi huoneesta uloa. 12:20 terveydenhoitaja vapautui ja kävin hänen luonaan selittämässä asian. Lopulta päädyimme siihen lopputulokseen, että minulle soitellaan huomenna klo 15sta aikoihin.

Luultavasti en tule huomenna saamaan puhelua mistään ja joudun maanantaina palaamaan asian. Tosin voisin soittaa huomenna ajanvaraukseen ja kysyä milloin mun lääkärillä on puhelinaika, voisin soittaa sille suoraan. Vittu, että voi olla vaikeeta saada omia tietoja paperilla!!

5 kommenttia

suojelusprkl

22.2.2007 15:57

En ole käynyt kyseisessä terveysasemassa sitten viime vuoden helmikuun, jolloin lääkäri totesi minun kitinälleni selvittää mistä olkapään kipuni johtuu, ettei sen kivun syyn selvittäminen vie kipua pois. Nyt kuulin tosin, että lääkärini on jälleen vaihtunut, joten voisin helpostikin käydä katsastamassa kyseisen lääkärin taidot-joskus-en nyt!

Ainoa syy miksi nyt tuossa jumalan hylkäämässä räkäluolassa kävin, oli se että haluan tietää mitkä mun testitulokset ovat olleet 2001 vuodesta aina vuoteen 2006.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

celebre

22.2.2007 17:34

Juu, ihana Tiksin terveysasema. Aikoinaan siellä asuessani omalääkärinäni oli nainen, joka ei juuri suomea puhunut. Diagnosoi korvatulehduksen 3 viikon ikäiseltä pojaltani, määräsi 3 kertaisen määrän antibioottia ja korvasalvaa, joka oli tarkoitettu krooniseen ulkokorvantulehdukseen. Apteekissa onneksi huomasivat virheen, mutta vaikka soittivat kyseiselle lääkärille, niin eipä lääkäri suostunut muuttamaan reseptiä pienemmälle määrälle. Lopulta menin Mehiläiseen, jossa todettiin, että ainoastaan toisessa korvassa oli pieni sisäkorvan alkavan tulehdus, ja että moista salvaa ei missään nimessä saisi noihin korviin tunkea... Eli, jos olisi ollut Tiksin omalääkäriä uskominen, niin vaavini olisi saanut 3xliikaa antibioottia ja ihme salvaa korviinsa...:( Tuon jälkeen en sinne mennyt!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kulkurikisuli

22.2.2007 18:00

sulla on oikeus saada omat potilaspaperisi, ja mun käsittääkseni et tarvitse kenenkään lääkärin lupaa siihen. Niiden pitäisi vain tulostaa ne ja sillä selvä. Pidä oikeuksistasi kiinni, jos ei muuten onnistu niin soita potilasasiamiehelle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.2.2007 19:48

No onneksi työterveyshuolto on hieman laadukkaampaa kuin terveyskeskuksien arvailut.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus