Vinkki kuinka päästä puhelimella läpi jonojen

  • suojelusprkl

Soitin eilen illalla johonkin yleiseen terveysneuvontaan tästä karseesta mädän mausta suussani ja he neuvoivat mua soittamaan heti aamusta hammaslääkäripäivystykseen. Noh, minä tein kuten neuvottiin ja näppäilin heti klo 8:30 tuon päivystysnumeron mutta numero oli varattu. Soitin toisen, kolmannen ja neljännen kerran ja numero oli aina vain varattu.

Vatsassani alkoi tuntumaan siltä, että aamukakka olisi tuloillaan. Avasin housuni ja ajattelin testaa huvikseni tätä päivystysnumeroa taas, tällä kertaa puhelin alkoi hälyttämään ja toisessa päässä tuli ilmoitus, että olen jonotuksessa. Aloin naureskelemaan, koska arvasin että just sillä kertaa puhelu menee läpi.
Aamukakkani oli kuitenkin päättänyt tulla ulos, joten ei muuta ku pöntölle istumaan - luuri korvalla. Heti sen jälkeen, kun pöntöstäni kuului plussapisteiden kaltaisia ääniä, puheluuni vastattiin.

Ei muuta kuin puhetta kehiin ja kerroin tilanteeni ja mua pyydettiin tulemaan pikinmiten tuonne päivystykseen. Mitähän kivaa he minulle keksivätkään. Jeih. Olen aina halunnut ravaa hampulääkärissä näin paljon.

Ensi kerralla, kun pitää soittaa johonkin numeroon johon soittaessa joutuu aina jonotukseen, suosittelen menee pöntölle vääntää aamukakkaa tai ihan mitä vain. Kunhan tilanne on mahdollisimman kiusallinen, jos käytössä olisi näköpuhelimet.

2 kommenttia

suojelusprkl

16.11.2008 14:23

Ei enää. Nyt on lääkitys kohdillaan:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus