Virnuilua

  • suojelusprkl

Eilen tuli hymyiltyä melkein koko päivä. Oli jotenkin ihan levoton olo taas vaihteeksi ja ajatukset sen mukaiset.

Hallilla lensi melkoisen levotonta läppää ja jostain syystä mulla oli kasvoilla sellainen kestovirnu, outoa että hymyilytti koko päivän noin paljon.

Tein ehkä vuosituhannen hauskimman mokan eilen ja tässä vaiheessa on hyvä kertoa, että olen ollut kyseisellä hallilla vuodesta 1999 töissä. Olin menossa tauottamaan yläkerran katsomohenkilöitä ja kuulin, että ne mun tauottamat katsomoaukot olisivat 319 ja 320. En tuota asiaa suuremmin miettinyt, vaan lähdin ensin omalle tauolle ja palattuani tauolta lähdin suuntaamaan kohti katsomoita. Lähdin ensin oikealla päin kävelemään ja katsoin, että siellä on katsomot 317-316-> ja tajusin, että nyt on väärä suunta, käännyin hymyillen vasemmalle ja nauroin, että kyllä huomaa etten ole juurikaan tehnyt hommia yläkerrassa tänä 8 vuoden aikana, kun en hahmota miten nämä katsomot täällä menee. Kun menin yläovien ohi ja näin katsomon 301 tajusin, että yläkerrassa ei ole katsomoita 319 eikä 320. Repesin täydellisesti ja menin oville naureskelee työkavereilleni, että taidan olla tänään "hieman" pihalla ja kerroin etsineeni tosissani noita kahta katsomoa.
Selvitin oikeat katsomot ja ne olivat jostain syystä pistäneet mut tauottamaan alakerran katsomoaukkoja 119 ja 120. Nämä katsomot onkin itselleni jo sen verran tuttuja paikkoja, että tunnen kummastakin katsomosta suurimman osan asiakkaista ja toisessa katsomoista istuu pari Jokereiden isoa "kihoa" jotka aina vittuilee muille sekä katsomoaukkotyöntekijöille. Yritti ne joskus mullekin vittuilla, mutta kun vittuilin heille takaisin, on heidän vittuilunsa vaihtunut huulenheittämiseksi. Se ei kuitenkaan estänyt mua eilen tekemästä pientä jäynää tälle yhdelle herralle.

Menin katsomoon ja morjenstin tätä tuttua tapausta ja se kertoi eräästä Jokereiden tulevasta fanituotteesta, josta olin udellut häneltä viime matsissa ja hän lupasi selvittää voiko sellaisen toteuttaa. Siinä hänen sepustusta kuunnellessa huomasin hänen penkin takana irtonaisen ruuvin. Otin ruuvin käteeni ja heitin tälle herralle "Hei sulta tippu jotain" ja tää tapaus oli käsi ojossa kysyvä ilme kasvoillaan ja repesi, kun näki mitä oli ottamassa vastaan. Totesi siihen vain "pitäis kyl aina katsoo mille ojentaa kättään".

Tuo läppä on niin helvetin vanha, mutta jostain syystä se pitää tehdä joka kerta, kun vaan tilaisuus on ja eilen se meni aivan täydestä läpi ja mä nauroin ihan katketakseni kaksinkerroin tuolle jäynälle.

Olispa jo 1.4

4 kommenttia

JohnnyBravo

22.2.2008 08:30

Käytännön pikkujäynät ja vittuilut hakkaa tän palstasuunsoiton 52-4. Ja jokrut voitti! *rasti seinään*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.2.2008 08:33

Mä meinasin lentää perseelleni, kun menin tauottaa ja peli oli 3-0. Sit mut "häädettiin" kotia kun peli oli 3-2 ku yleensä aina peli menee jatkoajalle, kun oon töissä niin duunikamut yritti vältellä jatkoaikaa päästämällä mut kotia. Mut siinä vaiheessa ku kävelin yläkerrasta alas, HPk tasoitti ja mä naureskelin vaan ku pääsin kotia:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.2.2008 09:13

En oo saanu pippeliä nyt vähään aikaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus