Virtuaalikikkelin kasvattaminen

  • suojelusprkl

Tuli erään henkilön kanssa puheeksi netti-ihmiset. Keskustelu lähti liikkeelle Cityn feikkiprofiileista. Olen asiaa muistaakseni käsitellyt blogissani aiemminkin, mutta en nyt jaksanut kahlata tätä läpi:)

Olen ihmetellyt aina sitä, millainen ihminen laittaa itsestään esille muiden, kuin omia, valokuvia ja esiintyy itsenään muiden kuvilla ja lähtee vielä treffailemaan jotain näiden valevalokuvien verukkeella.

Olen kuullut hauskoja tarinoita siitä, miten ihmiset valehtelevat omia ominaisuuksiaan netissä ja hauskin on ollut ehdottomasti se, että eräs henkilö pisti veljensä kuvan profiiliinsa ja kun tapasi tytön, tai siis ennen kuin he näkivät hän ilmoitti että niin joo, se mun kuva siellä profiilissa on mun veljen kuva että me ollaan ihan saman näköisiä. Éivätkä he kuitenkaan olleet "kuin kaksi marjaa".

Mulle ei tulis ikinä mieleenkään laittaa muiden, kuin itseni, valokuvia profiiliini - ei varsinkaan silloin, jos olen hakemassa seuraa.

Kuvittelevatko ihmiset oikeasti, että jos he esiintyvät jonkun muun ihmisen valokuvalla netissä, että tällainen henkilö joka on tutustunut sinuun sen yhden kuvan perusteella, haluaisi sinua nähdä enää sen jälkeen kun oikea ulkonäkösi paljastuu livenä?

Itse ainakin kääntyisin samantein kannoillani, jos menisin tapaamaan jotain ihmistä, joka on esiintynyt jonkun toisen ihmisen valokuvalla ja antanut ymmärtää, että hän on siinä kuvassa.

Onko tervettä esiintyä muuna kuin omana itsenä netissä, siis jos hakee seuraa?

4 kommenttia

kerkkila

19.6.2007 12:05

Siinähän sitte ihmettelee, kun seuralainen tekee heti 180 asteen käännöksen. Tuskin suhde voi alkaa hyvin, jos jo ennen tapaamista valehtelee...mut se on vaan mun mielipide.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

19.6.2007 13:09

Pitäisköhän mun heittää siskon kuva mun profiiliin x)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

19.6.2007 17:32

Mun isoveli on itseasiassa melkein mun kaksoisolento. Hitto, pitääkin räpsästä siitä kuva salaa ja pistä se tänne itselle oletuskuvaksi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus