Voehan ahdistus

  • suojelusprkl

Uskaltauduin vihdoinkin käydä vaa´alla x) Painoa tullut neljä kiloa lisää... Tosin tuossa on mukana kaikki tämän päivän aikana juodut nesteet (tai ne ainakin joita en ole kussut pois) ja ruuat, että realistinen painonlisäys on varmaankin parin kilo luokkaa. Ups. Joo, kai se on pakko todeta etten ole näitä ihmisiä jotka saa syödä mitä sattuu ja miten paljon sattuu, enkä varsinkaan näitä jotka voi syödä karkkia mielinmäärin:D
Tullut vedettyä aivan liikaa mässyä taas stressin tähden, eikä ole tullut liikuttuakaan ihan niin paljoa kuin tuossa alkuvuodesta, kun olen alkanut fillaroimaan töihin kävelyn sijaan.

Voihan ahdistus ja niskasta kiinniotto.

2 kommenttia

V.C. Mikko

25.5.2009 17:14

Mun pitäis taas madotuttaa Sissi ja sen pennut ja sitävarten ehdotin kauniisti Sissille, että jos se suostuis käymään vaa´alla, jotta tietäisin paljonko lääkettä sille laittaisin... no kissa siinä aikansa kiehnasi mun ja vaa ´an ympärillä ja laittoi oma-aloitteisesti vain yhden tassun vaa´an päälle, joten mun täytyi sitten ottaa siitä "isohali" ote ja siirtää sen vastaan hangoittelevan yksilön kaikki neljä tassua n. sekunniksi vaa´an päälle ja samanaikaisesti huomata että neula nousi jonnekkin neljän kilon paikkeille... ahdisti sekin taistelu jonkun verran! :o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus