Voihan Alias

  • suojelusprkl

Olipas Aliaksen viimeinen tuotantokausi pettymys. Tuossa juuri katsoin viimeisen jakson ja jäi jotenkin plääh-olo. Tuossako se nyt oli...

Harmittaa, että tuo lopahti noin pahasti. Oli ainoa sarja, johon pitkästä aikaan jäin pahasti koukkuun. Sitä ennen oli C.S.I, jota tuli seurattua mutta sekin jäi sitten unholaan.

Viimeisin koukutus on ollut Prison Break, joka tosin ei tule vielä Suomessa ja Lostiakin tullut katseltua.

Tuo Prison Break oli ihan ok alkuun, mutta siinä alettiin hieman liikaa venyttämään juonta ja ekasta tuotantokaudesta olisi hyvinkin voinut poistaa kymmenisen jaksoa. Minkä takia alkaa pilaamaan hyvää ideaa pitkittämällä juttua? No rahahan siinäkin ratkaisee, mutta onko se sen väärti, että katsojat kyllästyy ja ehkä lopettaa sarjan seuraamisen.

Ainoa sarja johon en vielä ole kyllästynyt on Simpsonit. Sitä jaksaa katsoa vaikka uusintoina, joka on mun tapauksessa todella paljon sanottu, minä kun harvoin katson mitään leffaa/ohjelmaa kahdesti.
Ainoa elokuva, jonka olen nähnyt valehtelematta lähemmäs sata kertaa, on Tim Burtonin Beetlejuice. Ihan kipeän hyvä elokuva-ottaen huomioon, että se on 80-luvulla tehty pätkä.

Muutenkin Burtonin tekemät pätkät ovat sen tyylisiä, että ne uppoo muhun kuin mulkku homon perseeseen.

Noh homoista kun tuli kerran puhe, taidan mennä nukkumaan. Ja ei, tuossa ei ollut mitään logiikkaa:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus