Voihan unet

  • suojelusprkl

En ole elämäni aikana kauheasti (muistaakseni) nähnyt seksiunia, paitsi viimeisen vuoden aikana. Mua hieman hirvittää ajatus siitä yhtälöstä, että puhun ja teen asioita unissani. Mahtaa olla naapureille kivoja yllätyksiä tiedossa, jos alan pitää unissani meteliä. Viime yönä meinaan heräsin omaan ääneeni.

4 kommenttia

Anonyymi

25.3.2009 15:13

:D Onneksi itse herään heti jos alan jotain kikkailemaan nukkuessani.

Välillä tulee todella pitkä aikoja etten edes muista nähneeni unta ja sit kun on stressaantunut niin silloin alkaa höpöttelyt ja työnteko, mut onneks heti herään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

25.3.2009 15:25

Mun on hirveen vaikea sanoa, kuinka paljon ja millaisessa elämäntilanteessa eniten puhun unissani. Silloin kun olen suhteessa ollut ja jonkun kanssa nukkunut, olen saanut kuulla usein sitä että puhun ja teen paljon asioita unissani. Parhaimpia on ne, että olen alkanut inttää toisen kanssa, etten puhu unissani kun olen jostain asiasta alkanut selittelee ja sit aamulla muistaa tuon ja nauraa, että ajattelin silloin että en ole unissani ja mun mielestä se asia, jota selitin, oli hyvinkin fiksu ja toinen on ollu vaan "Jenny hei, sä puhut taas unissasi" "Enkä puhu!! Et sä nyt ymmärrä tätä, no anna olla" ja sit jatkanu nukkumista.

Kaikista noloin kokemus IKINÄ oli se, että olin kundikaverin luona nukkumassa ja olin noussu keskellä yötä istumaan sänkynlaidalle, katsonut ukkoa ja sanonut silmät sepposenselällään "Oho, väärä mies" Hieman tuli nyrpeetä nokkaa seuraavana aamuna:D

Ja tosi usein kyllä herään siihen kotona yksinäni, että saatan höpötellä kovasti jotain, tai kuten viime yönä heräsin muunlaiseen ääntelyyn x) En onneksi kurkkusuorana sentään huutanut, mutta sen verran kuitenkin että olisi mahdollinen vieressänukkuja varmasti ihmetellyt, että mitä hittoa mä oikein puuhaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

4.4.2009 19:26

Voi Voi: Onneksi et ole yksin ongelmasi kanssa. Mutta voin kyllä kertoa että kyllä se aiheuttaa naapureissa keskustelua kun joku kirkuu kesken seksiunien. Sattuipa nimittäin kerran omalle kohdalle kauppakorkeakouluopiskelija. Oikein mukava ja kaunis nainen varsinkin selvänä. Mutta sillä oli ongelmana se että elettyään kokolailla nunnan elämää sisäoppilaitoksessa hän huomasi kauppakorkeaan päästyään että tosiaan seski on ihanaa ja nautinnollista. Ongelma alivuokralaisena ollessa oli vain se että miehiä ei oikein voinut tuoda mukana kämpille ja puute sai mielikuvituksen laukkaamaan unissaankin. No nainen siis masturboi unissaan, eikä vain masturboinut vaan kirkui IIIIII IIII IIIII ! ja huusi lauetessaan. Tämän hauskan episodin sain itse todistaa kun eräänä aamuyönä noin 2-3 aikoihin heräsin kovaan kolinaan. No nainen oli tullut taksilla pihaan ja alaovesta sisään, (huono vahtikoira). No pienessä humalassa: estottomassa mielentilassa ja jos en olisi ollut menossa seitsemäksi töihin niin ei olisi kumpikaan mennyt puutteessa nukkumaan. No nukutettuani naisen alakerran tyhjään huoneeseen ehdin itse osapuilleen nukahtaa kun alkoi kuuluaa IIII IIII IIIII IIII, ja minä ryntään katsomaan mikä on vialla. Huuto kova ja valtavan voimakas orgasmi menossa ja taisi olla umpiunessa ja lakanat märkinä.
No sinä päivänä en paljon ehtinyt juttelemaan kun jouduin lähtemään ulkomaille töihin, mutta seuraavalla kertaa kun nähtiin niin selvisi että oli ollut kaverinsa luona majoittuneena, kaverinsa kanssa liikenteessä ja kaveri oli poiminut jonkun miehen sänkyseurakseen. No kuunneltuaan toisten äänekästä lempimistä oli pakannut reppunsa ja ajanut taksilla meille, koska pelkäsi masturboivansa ja kirkuvansa unissaan. No en minä siitä hätkähtänyt enää seuraavalla kertaa, mutta se tyttö siirtyi opiskelemaan harpunsoittoa tuonpuoleiseen jo monta vuotta sitten. Ehkä siis kuitenkin kaipaat miesseuraa?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus