Voiko mihinkään enää luottaa?

  • suojelusprkl

Tuntui aivan hirveältä lukea lehdestä, että joku mies oli huutanut metsässä apua ja joku nainen meni katsomaan mikä sillä on hätänä ja tämä mies raiskasi sitten tämän apuun menneen naisen.

Ja sitten ihmetellään, että miksi ihmiset ei enää välitä muista ihmisistä. Onko se ihmekään?

Miten kukaan julkeaa käyttää tuolla tavoin kenenkään auttamista hyväkseen? Mä todellakin toivon että tällaiset ihmiset, jotka harrastavat toisten hyväuskoisuuden hyväksikäyttämistä, joutuisivat joskus OIKEASTI sellaiseen tilanteeseen jossa he tarvitsevat apua, eikä kukaan tule heitä auttamaan tai jos tulee, niin tällainen naisten raiskaaja joutuisi jonkun ison neekerihomon perseraiskaamaksi.

Tuollainen pistää sitten vihaksi. AARRGGG.

Oon ihan liian herkkä kaikille tuollaisille uutisille, mua oksettaa kaikki väkivalta niin silmittömän paljon, että lopetin tuossa muutama vuosi sitten jopa uutisten katsomisen sen takia kun joka uutisissa tuli vaan väkivaltaa ja huonoja uutisia. Olen vasta tämän vuoden puolella alkanut lukemaan uutisia lehdistä, koska lehtiuutisetkin teki jossain vaiheessa pahaa. En pysty myöskään katsomaan mikään välivaltaelokuviakaan, ilman että joudun vähän väliä kääntää katseeni muualle, en vaan kestä yhtään katsoa verta ja väkivaltaa - en edes silloin, vaikka tiedän että se on vaan filmiä.

Pitäisi vissiin yrittää päästä tästä turhasta, tietynlaisesta herkkyydestä eroon, niin ei tuntisi niin pahaa oloa kaikesta ympärillä olevasta pahuudesta. Enkä oikeasti edes liioittele tällä asialla, mut tuntevat tietävät kyllä miten yliherkkä olen noille asioille:/

Kirjoitettaessa soi http://www.youtube.com/watch?v=OGnAzkh9kn0

3 kommenttia

JohnnyBravo

25.4.2008 14:47

Suden huutaminen on joskus kivaa, mutta toi on aivan perseestä. Mitä väkivaltaan tulee, niin sitähän tulee aina olemaan, kaikissa mahdollisissa muodoissa. Toisia se kiinostaa ihan uteliaisuudesta ja toiset kääntää selkänsä. Eihän se sillä poistu, mutta kukin tavallaan. Jotkut onneksi haluu auttaa kykyjensä ja koulutuksensa puitteissa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

26.4.2008 09:32

Musta tuntuu muutenkin, että ihmiset on ihan vittupäitä - varsinkin tietty ikäryhmä. Jos jotain auttaakin, niin siitäkin voi tulla paskaa niskaan, tai jos ei auta niin sama juttu. Ihmiset ei ole koskaan mihinkään tyytyväisiä, se tullut nähtyä monissa eri tilanteissa.

Mutta se on kyllä saletti, etten varmastikaan lähde auttamaan ketään, jos joku huutelee apua. Mä soitan poliisit paikanpäälle ja ilmoitan puhelimessa, etten todellakaan ota sitä riskiä, että lähden yksinään katsomaan mikä tuolla ihmisellä on hätänä.

Ei myöskään kannata yksinäisellä kadulla pysähtyä, jos joku kysyy paljon kello on, tuollaisestakin tilanteesta kuulemma jouduttu raiskatuksi/ryöstön kohteeksi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus