Voisi vituttaa

  • suojelusprkl

Tulet töihin ja olet siinä uskossa, että joudut jonnekin helppoon nakkiin. Paskat. Koska samaan aikaan, samassa kaupungissa, eri paikassa on myös isompi tapahtuma ollaan jouduttu hajauttamaan "vakituistahenkilökuntaa" näihin kumpaakin paikkaan tasapuolisesti ja koska itse olen ollut vakkarina jo vuodesta -99 niin mulle heitettään joku tooosi kiva ulkopartionakki. Jouduin kikkailemaan radiopuhelimen kanssa eräänkin kerran ja olin ottanut mun kielikorun pois ja laittanut sen hanskaani. Älkää kysykö miksi, otinpa vain.

Koru tippui hanskasta jossain vaiheessa, kun aloin tappelemaan radiopuhelimen piuhojen kanssa ja otin hanskat pois käsistäni. Sekään ei vielä riittänyt.

Ulkopartionakin jälkeen siirryttiin sisätiloihin palloilemaan. Siellä sai sitten taas kuulla tätä "hitsi ku söpö järkkäri, lähet sä meidän kaa jatkoille"-läppiä. Sekä eräs vanhempi miesasiakas luuli, että yritin pokaa häntä, kun yritin tiedustella minne päin hän menee koska olin vakuuttunut siitä, että hänen suuntavaistonsa on päin persettä x) Hän selitteli jotain, että olet sinä aikas söpö tyttö, mutta mä olen naimisissa oleva mies. Hitto kun oli niin pitkät piuhat, että hokasin tuon asian vasta noin minuutti sen toteamuksen jälkeen. Olisin heti korjannut, etten mä sitä ollut pokaamassa vaan työni puolesta olisin vain häntä neuvonnut oikeaan suuntaan.

En ollut katsonut juna-aikatauluja ja kun pääsin pois klo 23:30 ja lähdin kävelemään junalle, soitin kaverilleni jotta hän katsoisi minulle monelta menee juna Tikkurilaan. Se oli mennyt 23:36 ja myöhästyin siitä komiasti. Seuraava juna lähti vasta klo 01:38 enkä meinannut uskoa kaveriani, joka sanoi tämän kellonajan! Uskoin vasta sitten häntä, kun olin Pasilan asemalla eikä aikataulussa tosiaan lukenut, että Tikkurilaan menisi aiemmin junia!
Sain onnekseni toisen kaverini kiinni, joka asuu Sörnäisissä ja menin hänen luokseen yöksi.

3 kommenttia

suojelusprkl

16.11.2006 08:55

No hitto, oli muuten mullekin yllätys!! Oletin niitä menevän puolen tunnin välein puoleen kahteen asti!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

16.11.2006 10:01

Joo, sanos muuta. Olin ihan varma, että sillä on kännykkä äänettömällä tuohon aikaan:) Olisinhan mä siis toki päässyt jollain bussilla kotia keskustasta, mutten napannut lähteä matkustaa tuntia bussilla, jonka reitistä ei ollut mitään havaintoa ja olisin joutunut kävelemäänkin vielä ties kuinka pitkän matkan ja ties mistä helvetin kuusesta:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus