ZzzzZZZ

  • suojelusprkl

Huh huh, ihme ettei ole tämän pahempaa krapulaa, vaikka tuli juotua useita eri snapseja, viinejä ja paukkuja eilen. Mitään suurempaa humalaa ei kuitenkaan tullut päälle missään vaiheessa, toisin kuin työkavereilla - ne oli ihan plekseissä x)

Nilkka taisi nyrjähtää kun hyppäsin yhden puunrungon päältä alas suokissa. Ja vasemman käden peukalon tökkäsin johonkin, varmasti siinä tilanteessa kun tuli "painittua" (=lue: duunikaveri hyppäs mun reppariin ja toinen sen reppariin ja kaaduttiin kolmeen pekkaan maahan tuosta - yllättäen)

Pitää kyllä lähteä flikkojen kanssa toistenkin kännäilemään, oli sen verran samanhenkistä sakkia että oli ihan hauskaakin. En ole koskaan ollut noin pitkään työkavereiden kanssa jatkoilla. Enkä kyllä ravintolassakaan toviin noin myöhään.

En ymmärrä tätä mun "menen nukkumaan viideltä, herään ysiltä" logiikkaa, kaipa sitä kohta taas alkaa väskää ja pääsee takaisin nukkuilemaan. Niin jaksaa lähteä ihmisten ilmoille vielä tänään, kun eräs viitisen vuotta sitten muutaman kerran tapailemani tapaus yritti houkutella mua siiderille toissapäivänä, toinen tapaus elokuviin ja kolmas kuntoilemaan niin pitäisi varmaan jonkun kanssa tehdä jotain ettei mene kotona makoiluksi.

3 kommenttia

JohnnyBravo

24.5.2008 10:01

Dissaat ne kaikki ja lähet koffin puistoon Irkkumiittiin pussikaljalle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

24.5.2008 11:59

Mua pyydettiin jo aamusta pikaviestillä tuonne miittiin, mutta ilmoitin tällekin sankarille, etten jassa tulla tuonne. Sorgen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus