Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2010.

Muutoksia  2

Vaihdan kaupunkia tämän kuun aikana. Viikon päästä viedään suurin kuorma romua. Ympyrä sulkeutuu, eli synnyinkaupunki kutsuu. Harmittaa ja ei harmita. Läheisimmäksi ajattelemani kaveri ei ole juuri asiaa kommentoinut ja se tuntuu aika ikävältä. Ymmärrän kyllä, että ko. ihmisellä on ollut suhteellisen rankka kevät, sairaalahommaa ja isoa tutkintoa. Mutta olisin toivonut jonkinlaista vastavuoroisuutta, kun olen itse kuunnellut hänen huoliaan. Nyt on sitten sellainen fiilis, että ihan sama. Ollaan kyllä vielä tässä tekemisissä, huomenna treenit ja kesäkuun 2. päivä mennään katsomaan kinkkuelämän jatkon jatko. Enempää ei juuri kiinnosta ruveta järjestämään. Ei läksiäisiä eikä tupareita eikä mitään. Väyväy. *leikkii marttyyria*

On niitä kavereita muitakin, mutta tuo nyt harmittaa eniten.

Mitä puhelimeen tulee, hommasin uuden. En sitä ällökallista, mutta siitä seuraavan ehdokkaan. Meni siihenkin ihan tarpeeksi rahaa... Mutta on kyllä ihan hieno kapistus :)

No. Mitä itse muuttoon tulee... Jännittää aika paljon, millaiseksi elämä sitten muotoutuu, kun ei ole siellä kavereita, joiden kanssa tulisi ex tempore lähdettyä leffaan tai piknikille tms. Veljet ja vanhukset asuu siellä, mutta ei niiden kanssa ole sama asia touhuta. Perustelin itselleni kyllä asiaa (muuton kannalta positiivisesti siis) niin, että tuleehan mun joka tapauksessa töiden takia käytyä Helsingissä vähintään kolmesti viikossa. Vähän veikkaan, että sosiaalinen elämä silti kuihtuu jonkin verran. Ehkä mä kehityn liikunta-addiktiksi, kun ei ole muuta tekemistä vapaalla. Ei tekis pahaa näille läskeille.

En tiiä. Ehkä mun muuttunutta suhtautumista yllä mainittuun tuttavaan kuvastaa se, että käytin automaattisesti sanaa kaveri - ystävän sijaan. Tuntuu vaan niin tyhmältä, ettei ole muita yhtä läheisiä. On kyllä ihmisiä, joille voi puhua mistä vaan, mutta tuon kanssa on ollut silti vähän eri meininki.

Plääh. Pohtimista riittää. Ja pakattavaa. Kai me omalla porukalla muutto hoidetaan. Vituttaa, kun oma jalka ei kestä urheilua kovin paljon. Joutuu pojat koviin hommiin :/