Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.
Edellinen

iskias  1

Se on mun vaivani. Selkä edelleen jumittaa. Murr. Mutta kaipa tuo liikkumalla ja jollain lähtee. Sopivasti loman alkuun ajoitti itsensä. Tai siis vuorokauden kuluttua olen lomalla.

Kävin syömässä kebabbbbia. Oli hyvää :P Nyt on hyvä olo. Ei liian täysi, eikä liian tyhjäkään. Se oli päivän ainoa ateria. Illalla kotona ollessa join siiderin ja lasin mehua. Kohta toisen lasillisen.

Vieras kävi ja kisu oli nätisti. Kävi haistelemassa ja puskemassakin :) Vieraan lähtiessä mentiin pihalle hetkeksi. Oli vähän viileää. Mutta nyt onkin kisu sitten ollu ihan rauhallinen.

Viimeinen työpäivä edessä. Vielä ei haikea olo. Outo kylläkin. Täytyy herätä aikaisin ja katsoa yksi resepti, tehdä kauppalista, kirjoittaa pari korttia jne. Ajoissa töihin. Sieltä kauppaan ja äkkiä kotiin tekemään salaatit. Vaatteetkin pitää miettiä illaksi.

Ei oikein innosta nyt naputtelu.


niin  1

Päätöskonsertti ohi. Meni hyvin. Sain kukkia, suklaata, mukin, purkin, kirjan, pienen pehmokoiran... kaikkea mukavaa :) Ja mikä parasta, suurin osa toi kuvansa, kun pyysin. Täytyy katsoa keneltä puuttuu vielä ja pyytää lähettämään. Yhdestä tosin tiedän, että tuskin lähettää. Vaikka sata kertaa pyytäisin.

Huomenna elikkäs tänään suoritan siivouksen, jota taas vältelty urakalla. Hei joo jee, mulla on tekemistä. Neljäksi töihin, ehkä pari tuntia menee. Sitten mahdollisesti näen yhden kaverin, joka tulossa maisemiin.

Torstaina se kokous ja illanistujaiset. Lupasin tehdä waldorfin salaattia ja vihreän salaatin, johon fetaa jne. Mulla ei kyllä ole kovin suuria kulhoja... No. Ehkä asia jotenkin ratkeaapi. Jotenkin hölmöä kun itse on paljon nuorempi kollegoja, että miten sitä sitten tulee toimeen siellä. Mutta tähänkin asti mennyt kivasti. Kai sitten viimeisenä työpäivänäkin x) Tai ehkä siellä padot purkautuu ja kaikki haukkuu toisensa. Hehee.

Ensi keskiviikkona siis pitäisi olla Hml:ssa ja pe ajetaan ilmeisesti takaisin pohjoiseen. Enon vaimo pääsee ylioppilaaksi nyt ja pitää lakkiaiset silloin, kun olisi se eläintarhamiitti. Voisihan tuota jäädä vielä Hämeeseen siksi aikaa, mutta ei mun rahavarat vissiin nyt salli sitä. Plaah.

Kello on kohta puoli kaksi ja ulkona täysi päivä. Kai mä möngin petiin.


Pisteitä - vaan ei tarpeeksi  1

Soitin jännityksissäni Helsinkin yliopiston käyttäytymistieteellisen tiedekunnan valintatoimistoon ihmiselle, joka kertoi mulle, että sain pisteitä sen ja sen verran. En edes muista enää paljonko. Sitten se sanoi, että Tampereen yliopistohan on mut kutsunut soveltuvuuskokeeseen, mutta Helsinkiin mun pisteet ei riittäneet. Jahas. No, se siitä sitten. Tää on aika mielenkiintoista, kun Tampereelle oli enemmän hakijoita ja sinne ollut vaikeampi päästä. Ja se oli tosiaan mulla se kakkosvaihtoehto. Ja silti ne pisteet riitti.

No joo. Ei pidä valittaa, kun tuli kutsu kumminkin johonkin. Nyt pitää pistää Tampereelle sitten lappu menemään, että kyllä olen tulossa soveltuvuuskokeeseen. Joka järjestetään Hämeenlinnassa.


Noniiiiiin  1

Sain nukkua yön =D Ja sikeästi nukuinkin. En muista unista mitään, yhtään mitään. Yleensä joku aavistus sentään jää. Kisu herätteli puoli kymmenen maissa. Olisin mielelläni koisinut vielä, mutta hitaasti kumminkin suoritin nousun ja kisun ruokkimisen jne.

Työpaikalla olin ajoissa, ei edes satanut matkalla. Nyt paistaa aurinko, eli olisi aika fiksua lähteä kotiin päin. On mulla kyllä sontsa mukana. Toinen oppilas ei päässyt tänään. Sovittiin sitten, että tulee huomenna, jos eivät lähde Rovaniemelle. Jos huominen ei onnistu, en ala enää järjestämään mitään ylimääräistä aikaa. Mun viikonloppu menee tässä hommassa taas, joku raja sentään oltava.

Nälkä olisi. Mutta kotona on ruokaa. Se pitää vaan valmistaa ensin. Ehehe.

En kyllä vielä lähde kotiin. Päätin just. Katon noita nuotteja ja kopioin, jos on kiinnostavia. Ja vähän järjestän niitä vielä. Vakkari saattaa tykätä huonoa, mutta mua ei ainakaan haittaisi, jos joku järjestäisi mun nuottivaraston. Niitä on liikaa. Ja ihan liian vähän. Nuottikauppaan saa menemään äkkiä 170 euroa. Kuten hiihtolomalla kävi. Ja monta jätin ostamattakin.

Jebulis. Nyt tää kone sulki ja luokkaan.


särkyä  3

Päähän hieman koskee. Otin aiemmin jo yhden lääkkeen. Kohta toisen. En tahdo megasärkyä. Tahdon vaan nukkua ensi yönä kunnolla. Viime yö meni ihan harakoille. Sitä ovesta pudonnutta ruuviakaan ei ole löytynyt. Tuskin kisu kumminkaan on syönyt sitä. Etsin sitten siivotessa.

Nyt olisi tod. tarvetta löhöilyseuralle. Miksei muullekin. Mutta olisi lähinnä ja eniten kiva jutella kaikenlaista turhaa ja olla vaan. Itsekseen jutteleminen ei ole kovin hienoa :)

Ja kone sulki.


Nukkumisesta  1

Valvoin ihan omaa tyhmyyttäni kahteen. Kun piti käydä nukkumaan, heräsi armas kisuni ja päätti tahtoa kaikin voimin ulos. Hyppi eteisen ovenkahvaan ja naukui. Niin surkeasti kuin pieni 3-kiloinen eläin vaan voi. Ja mua ahdisti. Ja kiukutti. Neljältä nukahdin. Ja klo 8.30 kisu heräsi. Ja herätti minut. Ja mua kiukutti.

No niin. Nyt sitten koululaiskonsertit pidetty ja tauko menossa. Käyn ehkä kaupassa. Ehkä en. Väsyttää.



Nimistä asiaa  1

Mikko tuolla blogissaan laittoi tämmöisen, niin minäkin laitan. Kun oli mielestäni hauska juttu :)

OIKEA NIMESI:
- Eeva

2. GANGSTA NIMESI: (ekat 3 kirjainta etunimestä plus izzle.)
- Eevizzle

3. ETSIVÄNIMESI: (lempiväri ja lempieläin)
- Sininen Kissa

4. SAIPPUAOOPPERANIMESI: (toinen nimesi ja tämän hetkinen sijaintipaikka)
- Kristiina Pöyliö

5. STAR WARS NIMESI: (ekat 3 kirjainta sukunimestä, ekat 2 kirjainta etunimestä, ekat 3 kirjainta äidin tyttönimestä)
- Kuneepel

6. SUPERSANKARINIMESI: (toinen lempivärisi, lempijuoma)
- Vihreä Kaakao

7. IRAQ-NIMESI: (1. kirjain etunimestä, 3. kirjain sukunimestä, mikä tahansa kirjain toisesta nimestä, 2. kirjain äidin tyttönimestä, 3. kirjain isän toisesta nimestä, 1. kirjain siskon/veljen nimestä, viimeinen kirjain äidin toisesta nimestä)
- Enkeola

8. INTIAANINIMESI: (lempiväri ja lemmikkisi nimi)
- Sininen Viuhti


KUTSU KÄVI!!!!  2

Hmm. Niin. Pähkäilin tuossa pari kk sitten, haenko paikkaan x vai y ensisijaisesti. Toinen jäisi sitten toiseksi vaihtoehdoksi. No. Eilen oli annettu tulokset paikasta x, joka mulla oli toisena listalla. En odottanut mitään edes ekasta paikasta (eli y:stä), joten yllätyin aika mukavasti, kun äsken katsoin postit.

Tampereen yliopisto lähestyi minua kirjeellä, jossa kutsuivat soveltuvuuskokeeseen 6.kesäkuuta. Hohhoo. Paikka on kuitenkin Hml, minkä siis tietenkin tiesin. Miksi mut kutsuttiin kakkosvaihtoehdon kokeeseen? Sinne sitäpaitsi haki enemmän väkeä kuin Helsinkiin (=vaihtoehto y). En ummarra.

Nyt sitten odotellaan ensi maanantaita, jolloin tulee Helsingin tulokset. Tai ne julkaistaan silloin. Posti varmaan tulee tiistaina. Kai sinne voisi soittaa jo maanantaina. Argh.

No. Jos pääsen Helsingin kokeeseen, menen sinne. Jos en pääse, sitten ilman muuta Hml:an. Hullua touhua.

Ilmeisesti olin kuitenkin osannut edes jotain siellä kirjallisessa xD Vaikka yli puolet arvailinkin.

Tittidiiiiiii.

***

By the way. Veeiipee-aikana on mystisesti itsekseen lisääntynyt. Sen piti loppua kesäkuun alussa. Nyt siellä onkin päivämäärä ensi vuoden huhtikuun lopusta... Hmm. OUTOA. Mutta kaikki positiivisesti outo sopiikin tähän päivään.

Pakko mennä jotain pieleenkin tänään. Ei tää voi mennä vaan hyvin.


Edellinen