Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.

Viigonlobbuu  3

Perjantaina illalla tuli kutsu itään ja sinne lauantaina sitten lähdin. Kyyti tuli ihan tohon ovelle, tai siis siitä haettiin.

Oli mukavata ja eilen tulin illalla takas. Tietenkin oon vähän pihalla, mut ei ny jaksa miettiä sillai. Kun ei sekään mieti, veikkaisin.

Joulupukki muuten toi aika kivoja lahjoja, pyjamahousut ja lapaset ja pari kirjaa ja kalenterin jajaja... Joo :) Mun neulomista huiveista tykättiin ja iskä tykkäs lapasista.

Huomenna mennään illalla sohiin kepillä erivärisiä palloja (tai ehkä eri värisiä, en oikein tiiä). Aattona on ton nuorimman veljeksen synttäri, se täyttää 19. Mä täytän ens vuonna 30, voi viddu...

Meen kattoon ny ton veljen kans lisää Aku-piirrettyjä ja neuloon itelleni ihanaa huivia.



kraah  3

Fiilikset on ja ei oo ja ne tulee ja menee. Love being a woman.

Oltiin kaverin kans katsomassa Saiturin joulu. Ihan jees. Ei mikään superhehkutettava, mutta mukava kokemus noin kaikenkaikkiaan.

Oon varmaan jo liian vanha välittämään siitä, että kun on synttäri melkeinpä jouluna, tulee muistamiset yhdistettyinä. Olis se kiva kuitenki, jos jutut olis ripoteltu pitkin vuotta. Ees nimppari.

Ja taas yksi tuttu on kertonut olevansa raskaana. Otan tiedon näköjään aika raskaasti, kun se vaivaa. Siis vaivaa sikäli, että oma olo on epäonnistunut, vaikken edes halua lapsia (ainakaan vielä). Ämpyilen vaan joka suuntaan. Tai rimpuilen.

Ny meen neulomaan. Morjens.


ei se ollutkaan maitorupea  3

...vaan sehän onkin märkärupea. Mun suupielessä. Kolmatta kertaa kolmen vuoden sisällä. Helppo laskea, kun joka kerta on ollut niin stanan kipeä suu, ettei ole pystynyt syömään oikein mitään ja juominenkin on hidasta. On lääkäriltä reseptimömmöä, mutta ei sekään hetkessä paranna. Vtuttaa odotella.

Lisäksi tuossa illalla putkahti härppesrakkula ylähuuleen. Ai että on ihanaa. Töissä vilutti ja nokka tuhisi ja köhin, mutta se on taas varmaan sitä hormonaalista häröä.

Tiistain ohjelma on onneksi aika mukava. Pari tuntia töitä ja sitten veljen kanssa syömään epäterveellisesti. Illalla kaverille kylään, velj tuloo mukaan. Viedään hieno joululahjakin, vessapaperia ja Lumiukko-dvd. Molempiin on syynsä.

Keskiviikkona töitä ja töihin liittyvä konserttipitoinen tilaisuus. Torstaina töitä. Perjantaina ihan vähän töitä ja taas sellainen konserttipitoinen tilaisuus. Lauantaina infotilaisuuden pitäminen (jonne todennäköisesti ei tule ketään) ja yksi konsertti. Sunnuntaina keikka, sopii teidänkin tulla laulamaan Kallion kirkkoon kauheimpia joululauluja. Maanantaina pikkusen töitä, tiistaina vielä normisti hommia. Keskiviikkona samoin. Torstaina vaan joulukonsertti, perjantaina vihoviiminen työpäivä ennen lomaa. Tosin ennen sitä pienenpientä työrupeamaa on triokeikka. Pilataan yksi valmistujaistilaisuus :P (Ei kun kyllä me soitetaan ihan hienosti.)

Ensi viikon loppupäivinä olisi kiva käydä Porvoossa, kun siellä on jotkut joulumarkkinat tms. Mutta tulee nuorin veli kylään, eikä se varmaan ihan erkkinä innostu ajatuksesta. Synttäriäkin olis kiva juhlia, vaan taitaa jäädä sekin. Tänäkin vuonna. Kattotaan ny. Se yksi baletti oli jo loppuunmyyty. Ehkä meen maanantaina baariin ja kun vuorokausi vaihtuu tiistaille, kippistelen itseni kanssa ahkerasti :D Tai sitten meen jo maanantaina joulunviettoon porukoille.

Nyt meen joka tapauksessa nukkumaan vaivojeni kanssa.


suurlähettiläät  1

Kävin kuulemassa orkesteria ja soittihan ne nyt ihan mukavasti. Vaikka ei mikään ykkössuosikki ole.

http://www.youtube.com/watch?v=B2ZM3GZVRdg

***

Tuli jostain syystä tää biisi mieleen illalla :D Eri bändi, jonka nimeä en kylläkään muistanut. Mutta tykkäsin aikanaan. Aika karmeita noi konesoundit x)

http://www.youtube.com/watch?v=Q4c5GOw0hqU&feature=related

***

Veli laitto spotify-kutsun. Oon varmaan viimenen ihminen, joka sitä alkaa käyttää, mutta ei se mitään - I like it :)


itsenäinen päivä tiedossa - edited  1

Sunnuntaina on hyvin aikaa katsoa leffoja, joten päätettiin kaverin kanssa suorittaa jouluaiheisten elokuvien maratooooooni. Suurin osa on tokikin hömppää. Tapahtumapaikka on mun koti ja aloitusajankohta puolilta päivin. Täytyy suunnitella vielä elävien kuvien järjestys, niin pääsee pohtimaan evästystä.

Katsottavien listalla ovat täten Perheen jalokivi, Holiday, Rakkautta vain, Napapiirin pikajuna, Lumiukko. Joulutarina olis kanssa kiva, mutta mulla ei ole sitä. Ja ei ehkä ehditäkään, jos halutaan nähdä Linnan juhlatkin. Paitsi jos aloitetaan ennen puolta päivää :D

Ajattelin tutuille pistää viestiä, että mukaan saa saapua, vaikka vaan yhden kuvan ajaksi. Pääsymaksuna omat eväät :) Jos sinä tahdot mukaan, saa ilmoittautua pikaviestitse tahi puhelimitse.

Ja jos se suunnittelukaveri jostain syystä peruu, niin sitten katon itekseni noi. Ei kuitenkaan o muuta tekemistä x) Ja ehkä neulon samalla. Tai teen joulukortteja. Tai molempia. Mut en yhtäaikaisesti.

------------------------------

Sain jopa tän tehtyä (kauhee homma olikin).

*** ELOKUVIEN ESITYSAJAT ***

11.00 Perheen jalokivi (hömppää)

12.40 Holiday (hömppää)

14.50 Napapiirin pikajuna (animaatio)

16.25 Lumiukko (animaatio)

16.55 Rakkautta vain (hömppää)

19.00 Linnan juhlat (patsasteludokkari livenä)

***

Jeeeeeee. Ehkä johonkin väliin Tikua ja Takua, jos tulee sellanen fiiwis.