Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2013.

Sateenkaari  1

Mun treenivaatehyllyyn on kertynyt vajaan 4 vuoden aikana niin useat ja monen väriset leggarit & sukkikset, että niistä sai tehtyä sateenkaaren. Kato vaikka.

Harkitsin jo syksyllä ton kuvan sommittelua ja ottamista, mutta aina se jäi. Nyt on kumminkin ikuistettu alkuviikosta. Melkein voisi kirjoittaa kuvatekstiksi, että sponsored by H&M ja Seppälä. Sieltä on suurin osa haettu, kolmet kahden hinnalla ja muita tarjouksia huomioiden. Täyden hinnan oon tainnu maksaa vaan 3 parista ballet pink -värisiä sukkiksia, joita tarvii näytöksissä usein. Äidiltä on peräisin muutamat, joita ei olekaan itse käyttänyt (ainakin keltaiset ja yhdet oranssit muistan).

Oivallisesti (tai sitten ei) tänään uutisoitiin siitä yhdestä lakijutusta. Joka ei sitten mennytkään käsittelyyn. Muutamia samaa sukupuolta olevia pariskuntia on omassakin tuttavapiirissä, vaikka eipä se mun mielipidettäni ole muokannut oikeastaan missään vaiheessa. Samana on pysynyt koko ajan, eli myönteisenä tälle asialle. Toivon kovasti, että kansalaisaloite (tai miksikä sitä nyt sanotaankin) saisi lopulta sitten arvoisensa käsittelyn ja sen oikean päätöksen.

Mutta nyt mä jatkan tätä lomaa ja meen vähän lukemaan ihka oikeaa kirjaa netin selaamisen sijaan.