Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.
Edellinen

Aurinkoinen aamu?  1

No eipä ole näkynyt. Satoi lunta kun heräsin. Tosin klo 10.45 ei ehkä ole ihan aamuista aamuin. Hehhee.

Nyt sen sijaan on muutama säde nähtävissä :) Jospa kestäisi siihen asti, kun pääsen töistä. Moneenkohan asti mun kkk-kauppa on tänään auki... Tauko alkaa viideltä, kai sitä ehtii kipaista silloin. Tai en kyllä edes tiedä, mitä kuvittelen tarvitsevani kaupasta. Mutta jos jotain ruokapuolta. Juomat on hommattu jo. Vaikka toisaalta ei oikein innosta mikään juominen.

Suunnittelin tossa soittavani kaverille Espooseen. Että hauskaa vappua jne. Kun ei ole hänestäkään taas hetkeen kuulunut. Tosin ei havaintoa, että onko töissä vai pippaloimassa vai missä. No. Soitan kun ehdin :)

Nukuin hyvin viime yön. Sikeästi. Tosin heräsin klo 5.45 mutta tällä kertaa ei ollut kisun syytä. Kurkkasin kelloa ja jatkoin unia. Kisu nukkui jalkojen vieressä taas :)

Vaaka näytti vähän enemmän aamupainoa kuin eilen. Mutta illalla söinkin patavassuja. Ja ylipäätään söin päivällä Ruokaa. Eli pirkan tomaatti-valkosipulisoosia, johon lorautin kermaa ja sotkin purkillisen tonnikalaa. Tuorepastaa. Sekoitin kattilassa pastan ja soosin. Tuli oikein hyvää. Ja sitä jäi. Eli voisi hotkaista sen ennen töihin lähtöä, niin ei tule sitten ostettua tyhmyyksiä nälkäisenä kun pääsen kauppaan asti.

Laitoin hra Hankalalle hetki sitten viestin, että mahtaako olla nyt O:ssa. Vastasi, että on L:ssa. Eli vissiin töissä... Tai jotain. Eli ei ainakaan täällä vietä vappua. Ihan hyvä niin. Täytyy kehitellä illalla joku vabbutoivotusvoivotusviesti ja laittaa muutamalle ihmiselle.

Tänään on palkkapäiväkin. Pitää maksaa vuokra ja kaksi puhelinlaskua, sekä ensiapulaukku, jonka tilasin invalidiliitolta. Toivottavasti sille ei tule käyttöä. Hyvä kuitenkin olla olemassa.

Tänään tulee Neljät häät ja yhdet hautajaiset. Ajattelin katsoa, jos vaan muistan. Hugh-äskettäin-pidätettyä-Grant on siinä jopa ihan siedettävä.

Kisulle on herkkuruokia. Tai siis semmoisia, mitä harvemmin sille ostan. Oon koittanu leikittää sitä enemmän nyt, kun aiemmin. On ollut huono omatunto asiasta. Kun ite vaan sohvailen. Tosin pitäisi keskittyä edelleen siihen lukemiseen. Joka ei kylläkään suju.

Nyt suihkuun ja sit töihin.


herätyyyyyys  5

Tämä merkintä sisältää paljon musiikkia. Sekä pyykkiä.

***

Unohdin kuitenkin pistää yöllä herätyksen puhelimeen. Nukahdin puoli kolmen jälkeen. Mutta: heräsin taas itsekseni ja onneksi klo 9.45 - pyykkivuoro oli varattuna kymmenestä alkaen. Lakanoiden pesu on sitten mukavaa. Kestää iät ja ajat kuivua, vaikka kuivatushuoneessa onkin se puhallin.

***

Viimeiset pyykit kohta narulle. Ja joo, mulla oli tällä kertaa paljon pestävää. Ei vaan jaksa joka välissä olla pesemässä, kun on niin paljon erivärisiä ja eri materiaaleja. Mielummin sit kerralla useampi koneellinen.

***

relight my fire

Hihii, tää popittaa poikabändejä xD Lisää!!!

everything changes

***

The Brand New Heavies on hieno bändi.

Sometimes

Dream on Dreamer

***


Yksi hyvä biisi lisää  1

Tänään ei ollut huono päivä, mutta siltikin pistän tämän linkeroisen.

daniel powter - bad day

Siivottu on ja kaikkea. Lakanat vaihdettu. Saunaan en ehtinyt ja ensi viikollakin jää väliin, kun olen Helsingissä. No. Jos meen sit tänään vaikka vaan sinne samaan suihkuun kun aina.

***

Lisää piisejä. Rob Thomas jäi päähän jo aikaa sitten. Kun kuulin ekan kerran jonkun Matcbox twentyn piisin.

this is how a heart breaks

Ja perään sitten tietty sitä yllämainittua bändiä.

push

***

Nämä osui vielä eteen. Teinimuistoja :D Tosin edelleen tykkään. Nimenomaan näistä kahdesta piisistä. En niinkään 2Pacista, joka tosin ei enää elä edes. Anyway, linkeroisia.

Dear Mama

Changes

***




Muuta lätinää  3

Helpottipas, kun sai laput täytettyä. Silti jäi pienoinen epävarmuus, että mitä jos niistä puuttuukin jotain. Ja syksyllä vasta tulee uusi lappu.... Kraak.

Mulla on puoli tuntia nyt aikaa pukea ja syödä ja mennä kyytipaikalle. Voisi ottaa suklaata evääksi xD Jos en muistanut eilen laittaa, niin kaveri lähetti tuliaisia Belgiasta. Namskis.

Illan pienten ryhmää en ole vaihteeksi suunnitellut ollenkaan. Ja yhdet kopiot on laukattava ottamaan opistolla ennen lähtöä eteenpäin. Hmm. Voisi ne kyllä täällä kotonakin... Joo. Sen teen.

Paino on ollut kolme päivää aamulla punnittuna täysin sama. Ihan hyvä. Ei ole ainakaan noussut. Mutta alaspäin saa luvan vielä mennäkin. Vaikka vapuksi aioin kyllä hommata herkkuja. Tai tehdä jotain. En tiiä.

Nahkaparturin blogissa oli kysymyksiä koskien vappua. Mitä, missä, milloin, kenen kanssa? Selvinpäin vai täysseilissä?

- Töitä aattona: 3 tai 4 oppilasta, päälle orkesteria. Konsertti vappupäivänä, sitä ennen parit harjoitukset.
- Opistolla eli tuolla noin... Aattoilta kotona.
- No varmaan ton kissan kanssa x)
- Pari saideria mahdollisesti tai sohvakännit. Konserttia ajatellen ensimmäinen vaihtoehto parempi.

***

Nyt hommiin. Morjens.


Esitäytetty veroilmoitus vol.2  1

No niin. Soitin valtakunnalliseen veroviraston palvelunumeroon. Ekan pirauksen jälkeen vastasi ystävällinen naisääni ja esitin kysymykseni mahdollisimman sekavasti ja puolustellen. Hän oli sitten sitä mieltä, että riittää, kun pistän sen aikaisemman vuoden siihen. Laitoin siis hankinta-ajaksi 01.12.1988. Ja se täti sanoi, että se kelpaa, joten ei niiden pitäisi siitä sitten valittaa...

Toisen ongelman kehitin lisätietoja-kohdassa. Siihen piti laittaa mm. luovutettujen arvopaperien saantoperuste, jos se on muu kuin kauppa, esim. perintö, lahja, ositus, rahastoanti, uusmerkintä tai fuusio. No pistin että saatu lahjana tuolloin joulukuussa 1988. Tarkkaa päivää ei ole tiedossa itselläni eikä varmaan porukoillakaan. Niitä lappuja kaiveltiin jo viime keväänä. Lahjanantajaksi laitoin papan. Kun se on ne mulle antanutkin. Ja varmuuden vuoksi papan henkilötunnuksenkin, vaikka sitä ei pyydetty. Hän on kyllä kuollutkin jo, mutta en rupea koko sukuhistoriaa sentään laittamaan x)

No. Ehkä se noilla merkinnöillä kelpaa. Lisäykset vielä veroilmoituksen siihen palautettavaan osaan ja laput postiin. Jee.


Esitäytetty veroilmoitus  1

No niin. Olisi tehtävä selvitys arvopaperien ja arvo-osuuksien luovutusvoitosta tai -tappiosta vuonna 2006. Joo-o. Onnistuu, lomakkeenkin olen ottanut esille ja kaikki paperit sunmuut mitä asiaan liittyy. Siinä on vaan semmoinen juttu, että. Tuota. Olen aikanaan saanut osakkeet lahjaksi, ilmeisesti kahdessakin erässä. Todisteina tästä on veroilmoitukseni vuodelta 1988 ja lahjakirja vuodelta 1994. Mitä mä nyt sitten merkitsen tuohon s**tanan lomakkeeseen hankinta-ajaksi?????????


audacity  3

...on ilmaiseksi netistä ladattava ohjelma. Sen avulla sain omat äänitykset minidisciltä koneelle. Ja kun oli oikeanlainen johtokin :D Ihan huippusuippua ja loistavaa!!! Hetken aikaa meni kyllä miettiessä, että milläs tuon ohjelman saa äänittämään ja miten se ylipäätään toimii. Mutta onnistuipahan. Niih. Ja osasin vielä muuttaa tiedostot mp3-muotoon.

Mulle tää oli saavutus x]


Brunssi  2

....sisälsi kolme broileripyöryggää, joita eilen itse tein, basmatiriisiä (eilistä) ja soosia (eilistä). Lisäksi oli kaksi vadelmasydäntä. Nam :) Syön sitten illalla loput niistä pyörygöistä.

Kolmosella pyörii Anna hyvän kiertää. Joskus näin siitä loppua. Tälläkin kerralla suurin osa mennyt ohi, mutta kuitenkin suurinpiirtein pysynyt mukana olen ma. Eilen katsoin Marie Antoinetten ja Riisutun miehen. Molemmista tykkäsin. Ja koskapa ovat omia, taidan katsoa joskus uudelleenkin.

Aurinko paistaa edelleen. Pilvetön taivas. Yläkerrassa krapulainen mies huusi alle kouluikäiselle lapselleen. Krapulan tiedän, koskapa miekkonen yöllä melusi kavereineen. Ja lapsen iän tiedän, koskapa kävin parvekkeelleni pudonneen avaimen kerran heille palauttamassa. Ja lapsi tuli ovelle. Lapsi on myös arkisin päivät vissiin kotona. Tai ainakin usein. Naisen/äidin ääntä kuuluu erittäin harvoin. Olenkin itsekseni miettinyt, että jospa asuvat kahdestaan vaan... Ei asia mulle kuulu, mutta välillä komenteeraus on aikamoista. Toisaalta huuto ei kestä yleensä kovin kauaa. Ja on syksystä mielestäni vähentynyt... No. Se siitä.

Luin mooooonennetta kertaa Trappin perheen. Eli kirjan, jonka pohjalta tehty elokuva Sound of Music. Kovin hengellistä tekstiähän se on, mutta tarina sinänsä on äärimmäisen kiinnostava. Haluaisin mielelläni tietää, mitä perheen eli nykyään suvun jäsenille on tapahtunut sittemmin. Mutta se jäänee arvailtavaksi.

Se mitä Pitäisi lukea, on edelleen heikossa vaiheessa. PLÄÄÄÄH.

Edellinen