Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Edellinen

long long time ago  5

Kävin siis luistelemassa pitkästä aikaa. Oliskohan edellinen kerta ollut kolme tai useampi vuotta sitten. Vihdoinkin kun on luistimet samassa kaupungissa itseni kanssa ja naapurikorttelissa jää, oli pakko päästä kokeilemaan.

Yksin en viihtynyt kun puolisen tuntia. Mutta tuli siinäkin ajassa jo kuuma, vaikka ulkomittari näytti kymmentä pakkasastetta :) Mun tullessa paikalle siellä oli neljä nuorta ihmistä, niillä oli kuumaa mehuakin. Nerokas ajatus... Harmi kun ei itellä ole äidin tekemää enää kaapissa. Huomenna kuitenkin uudestaan toikkaroimaan!


kirbbuja  1

Toivottavasti ei. Mutta siis. Kävin ekaa kertaa siinä yhdessä kierrätyskeskuksen liikkeessä. Kiva kirjahylly olisi ollut, mutta eipä se tänne mahtuisi. Sai siis jäädä sinne. Loppujen lopuksi mukaan lähti joku pianonuotti, jota tuskin tulee soitettua, mutta kun siinä on hirmuisen nätti kansi :) Muistaakseni niitä samoja oli Ateneumin yhdessä näyttelyssä. En vaan muista kenen maalaus alunperin.

Käpöttelin ja tykästin kun on pakkasta. Fredan uffilla oli väkeä, mutta oli hyviä juttujakin. Kahdet farkut otin, toiset on fcuk-merkkiä :) Kaksi Marimekon Jokapoika-paitaa ja läjä kankaita. Taloustekstiilit oli halkaistuin hinnoin ja kantiskortilla vaatteet 2 yhden hinnalla. Eli yhden uuden maripaidan hinnalla noi kaikki - ai laik it. Kankaat päätynevät hameiksi suurin osa, ehkä kahteen pikkutyynyyn uudet päälliset. Jokapojat on jopa mulle isoja, mutta valitsinkin ne värien perusteella - hamemateriaalia :D


today  3

Today I've been mostly paying taxes. Laskin paljonko maksettava ennakkoveron täydennystä viime vuodelle, jotta ei tule nuita mätkyjä edelleenkään.

Ja edelliseen liittyen vähän ahdistaa, kun vain kolme yhdestätoista on maksanut laskun mulle ajoissa. Well, onneksi riitti rahat.

Päivän kirpparikierros muutti muotoaan rutkasti. Kaveri lähti tänään Dubain suuntaan ja oli lähdössä sitä varten vielä asioille, menin seuraneidiksi. Rahanvaihtoa, apteekkia ja sit kahvilaan. Sielläkin puolet ajasta meni kuunnellessa puolella korvalla ko. kaverin puhelua yhden toisen kanssa (se toinen kylläkin soitti sille). Siitä suunnistus nuottipuotiin, jossa mun piti katsoa itselleni uutta soitettavaa ja kaverin hakea yksi saapunut tilaus. Nooooooooo. Siellä oli sitten kaverin eräs vanha ope ja nämä muistelivat menneitä ja sopivat tulevia. Tietenkin oon iloinen, että toiselle on mahdollisesti tiedossa sijaisuutta pariksi kuukaudeksi jne. Mutta vähän tympi kun ei ehditty keskenään jutella juuri ollenkaan. Olisin kaivannut mielipiteitä biisivalintaankin.

Valivali.

Positiivista päivässä on se, että uskaltauduin puntarille ja se näytti miinusta.




voi säätöjen säätö  6

Kädet tärisee, kun piti stressata pari tuntia huomisen aikataulusta. Viime viikolla kun sovin meneväni mestarikurssille, sanoin että on töitä iltapäivällä ja aamupäivällä pitäs päästä soittamaan. Siirsin huomisen oppilaita varmuuden vuoksi kuitenkin myöhemmäksi.

Noooooooh. Kurssin järjestelijä oli tänään neljän maissa soittanut, että huomiselle on kaksi aikaa vapaana - toinen aamupäivällä, toinen iltapäivällä. Töiden takia sain viestin vasta viideltä ja lähetän tekstaria, johon vastataan puhelulla tunnin päästä, että aamupäiväaika oli jo mennyt. ARGH. Ensinnäkään mulle ei sanottu, että sitä aikaa pitää varata vielä erikseen. Sanottiin, että sen ekan puhelun perusteella homma ok. Mutta koskapa halusin kumminkin osallistua kurssille, sanoin että pidän oppilaat muulloin ja tuun sitten iltapäivällä. Homma ok.

20 minuuttia tuon puhelun jälkeen oli Taas tullut puhelu, että ennen lounasta yksi soittaja suostui vaihtamaan vuoronsa lounaan jälkeiseksi ja että mun soitettava vielä ja varmistettava asia. Tietenkään en kuullut tätäKään puhelua, koska sompailin apteekissa ja kaupassa ja liikenteessä. Soitan 40 minuuttia myöhemmin, jolloin numero ei vastaa ja Taas laitan viestiä, että loistavaa jos onnistuu tuo vaihto jne. Ahdisti tässä vaiheessa vielä ihan pirusti, että jos ei onnistukaan ja miten siirrän taas ne oppilaat jajajajaja...

No. Äsken tuli lopullinen varmistus kuitenkin, että pääsen hampurilais-proffan oppilaaksi puoliltapäivin! Jeeeeeeeeeee. Kymmeneksi kuunteleen muita ja jännittämään. Soitan siellä tämän:

http://www.youtube.com/watch?v=KT1n-woNg6o&feature=related

P.S. En tietenkään sellolla, vaan omalla instrymentillä :P

Vertailun vuoksi itelle muistiin Yo-Yo Man versio:
http://www.youtube.com/watch?v=oh1PuFo-c_M&feature=related


kissa vs. uusi luukullinen vessa  5

Tuota joo. Eihän se sinne suostunut menemään. Voiko kissalla olla suljetun paikan kammo?

Heräsin seiskan maissa kaapimiseen ja rapsimiseen, jotka kuuluivatten eteisestä. Siellä sijaitsee mm. räsymatto. Pissiliisa oli lirutellut matolle, kun vessakoppiin oli laitettu luukku. Mattopyykille siis, illalla. Mäntysuopaa tarttee käydä ostamassa vaan ensin.

Mullon maha kipee eikä huvittas se illan jumppa kauheesti. Koitan kuitenkin jaksaa, kun viime viikollakin oli mukavaa.


hojohojo  1

Moi.

Särkylääkkeistys on taloudesta loppu, joten apteekki kutsuu.

Pistin päivällä kisun uuteen vessakoppiin sen luukun. Heiluttelin sitä kun möntti tuli itse katsomaan. Kaipa se tajuaa, miten se toimii, kun kerran osaa avata tavallisenkin oven hyppäämällä kahvaan.

Reenattiin pari tuntia meillä hk:n kanssa - ei, kyseessä ei ole makkara :P Oli hurjan kivaa, sovittiin jo kaksi seuraavaa sessiota.

Muffinsseja jäi vieraiden jälkeenkin monta, kun yksi toi keksejä ja toinen pullaa & croissantteja. Sokerihumalahan siitä tuli. Taidan kävellä sinne apteekkiin ja takas, vaikka se onkin keskustassa.

Yksi kaveri ilmoitteli fb:ssa yöllä, että on nyt tytön ylpeä iskä. Aika söpöä :)

Mulla riittää ajatuskapasiteetti nyt näinkin pitkiin lauseisiin. Kone kiinni siis.

Adios.



Edellinen