Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2011.

Le Weekend & Plain Jane  4

Tulin porukoille vähän talovahdiksi ja muurahaisia murhaamaan (eilen keittiössä kymmeniä - ekat kymmenykset litistin käsin sekä jaloin, loput MINÄ MYRKYTIN!!!). Tänään olis illalla feeliks tsengeriä ja semmosta kaupungilla, mutta taidan pysyä täällä. Täytyy säästää pennoset tiistaille (yllathuuus, balettia ;)).

Heinäkuun loppupuolella on oma konsertti edessä. Ohjelmaa suunnitellessa mietin, että haluaisin siihen selkeän teeman tai ainakin jonkun selkärangan. Tällä hetkellä näyttäis siltä, että hommaan punotaan kaksikin lankaa. On vaan niin hiton vaikeeta karsia, kun on paljon hienoa soitettavaa olemassa. Vaan eiköhän siitä hyvä tuu :) Jos vaikka yleisöäkin eksyisi paikalle... Ja muitakin kun sukulaisia xD Niin ja ne langat on todennäköisesti ilma & ranskalaisuus. EHKÄ.

Oon nyt päivän ratoksi kattellu mtv:n Plain Jane -ohjelmaa. Samalla kaavallahan se aina menee, ne tyypit aina tykkää toisistaan jne. Siinä ei varmaan sit ees näytetä niitä, jotka menee mönkään... :P Mutta miks niille tytöille pistetään aina samanlaiset korot jalkaan? Eri värityksellä, mutta kuitenkin. Noilla on varmaan joku sponssidiili johonkin :D Jos Suomessa olis tämmönen ohjelma, mä voisin mennä siihen. Tosin ei oo nyt just semmosta ihastusta, jonka vois pyytää ulos tossa.

*** Oho! Nyt toi Eddie sanoi, että ei vielä kiitos :O ***

Vaan mitä vaatetukseen tulee, siihen mä saankin opastusta For Real! Kaverit antoi 3kymppislahjaksi Oma tyyli- & shoppailukonsultaatio-setin. Sovittiin kyseisen yrityksen kanssa elokuun alkuun sessio, vähän jännittää jo. Tyttöjen kanssa on välillä ollut puhetta noista, että olis kiva päästä joskus saamaan vinkkejä jne. Mutta tulihan siitä aluksi vähän semmoinen olo, että "ai ne ei tykkää mun vaatteista" :D :D

*** No nyt tossa on tuommoinen ei-niin-skinny tyttö, kerrankin :) ***

Siihen konsultaatioon kuuluu alkusetti, jossa jutellaan mun nykyisestä "tyylistä" ja että mistä yleensä hommaan vaatteet. Mun kohdalla vastaus on aika helppo, kun budjetti sanelee aika paljon :P Sitten on erikseen kauppailukierros, jossa onneksi ei oo tarkoitus, että nimenomaan ostan, vaan että kokeilen sen stylistin/konsultin ehdottamia rätei ja lumpui. Huhhuijakkaa. Jos joku antais mullekin sen tonnin shoppailurahaa, niin olishan se kiva hommata syksylle uudet työvermeet ja muutenkin. Ehkä mä voitan lotossa? :)

Tässä on vielä lopuksi mun nykyiset suosikkikengät ;)


Minulla on harras harrastus  3

Ihana HIKI! Ihana venyminen ja jalkojen viskely ja loikkiminen ja käsien ojentelu ja kropan suunnat... :)

Niin, mä pääsin tänään ekan kerran saikun jälkeen BALETTITUNNILLE!!!!

Harrastin penskana 10 vuotta kyseistä lajia, mutta lukion ekan jälkeen lopetin. Ei oikein ollut motivaatiota, toisin kuin yhden muun aikaa vievän harrastuksen kanssa. No nyt sitten viimeiset pari vuotta on tullut haikailtua takaisin tunneille, varsinkin Helsingissä asuessa valinnanvaraa olisi piisannut liikaakin. Täällä kylillä ei niinkään - mutta Sentään Jotain. Viime syksynä oli aika kohdata menneisyys ja AH! Talven aikana hurahdin koko ajan vaan entistä pahemmin ja nyt on jo kaikenlaisia tanssivia blogituttujakin ja vaikka mitä :) "Mää oon niin onnellinen!"

Mikä mieletön innostus ja sitä kautta motivaatio voikaan aikuisena syntyä tämmöiseen lajiin. Lapsena tunneilla käytiin, kun siihen oli totuttu. Kavereita riitti sielläkin, omasta koulusta alkuun yksi samassa ryhmässä, mutta myöhemmin kaikki olivat eri kouluista kun minä. Kasvoin yläasteella jo aika pitkäksi, enkä ollut mikään himovenyttelijäkään, joten tanssijan ura nyt ei koskaan tullut edes kysymykseen. Aikuisena taas tanssiminen tuo sen kuntoilun ilon, jota esimerkiksi kuntonyrkkeilyn parista en löytänyt. Baletti on jotain, mitä mä jo aika paljon osaan - liikkeet löytyvät jostain selkäytimen suojista, jopa sen 14 vuoden tauon jälkeen. Tänään tuntui yhtä mahtavalta kuin syksyn ekalla tunnilla, osaan ja haluan osata!

En ole ulkoisesti mikään natalieportman, joten moni voisi kummastella meikäläisen sopivuutta sinne tunneille. Mutta onneksi ei ole mitään mittavaatimuksia harrastamista varten. Syksyllä sain ihan hirveät kiksit, kun päästiin ostamaan uusia tossuja ja mietittiin treenivaatteita. Tammi-helmikuussa kävin ostamassa uudet kärkitossutkin, viikko ennen hiihtolomaa olin ekan kerran niiden kanssa tantereella. Nyt menee taas kesä ilman kovistelua, mutta syksyllä jatkuu :) Kerran viikossa kesällä päästään muiden AikuisHarrastajaTanssijoiden kanssa tuskastelemaan tangon ääreen ja keskilattialle - nimittäin tuskailemaan sitä, että hitsi kun on IHANAA <3

Nilkasta kun operoitiin ne metallit pois, niin en uskaltanut tänään tehdä ihan kaikkia hyppyjä. Aika paljon kuitenkin. Tuntuu koko kropassa, että 90 minuuttia käytettiin tehokkaasti ja ensi viikolla Pakko saada Lisää!