Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.
Edellinen

tilitoimisto  1

Muistin tänään soittaa sinne. Palkkakuitti tuli muistaakseni jo maanantaina. Ja olihan siinä edelleenkin se mun viikkotuntimäärä väärin. 5,67 eikä 6,00 niin kun pitäisi. Ehkä tuo ero ei muille tunnu suurelta, mutta palkka on niin pieni ja niin tärkeä, että kaikki mahdolliset saatavat on otettava. No. Nyt sen pitäisi olla korjattuna. Lisäksi selvitin matkakorvaussysteemin. Eli pitää lähettää vaan yksi lippu sinne ja sitten kuun lopussa kertoa, montako matkaa ollut. Vaikka ne nyt voisivat sen helposti itsekin laskea, kun kerran viikossa käyn. Mutta mennään nyt järjestelmän mukaan.

Ylihuomenna pitäisi maksaa vuokra ja puhelinlaskut. Vähän ahdistaa. Heräsin myös tajuamaan sen, että lauantaina on ilmeisesti kaupat kiinni, koskapa on Pyhäinpäivä. Sen sijaan sunnuntaiaukiolot alkanevat tällä viikolla. Ainakin Iltalehden otsikoiden mukaan. Which is nice.

Joo-o. Hommiin suti.



runot  4

Otto Manniset Säkeet on menossa. Ei musta taida olla kirjallisuusihmiseksi, kun tää tökkii niin kovasti. Luennot ovat erittäin kiinnostavia, mutta mua ahdistaa ajatus tenteistä. En mä tarvitsisi arvosanaa näistä kursseista. Tietty vois jättää nämä klassikkojen tenttimiset keväälle, mutta se taas sitten sotkee muita kuvioita. Voi ääh ja pyh.

No. Nyt kuitenki yritän pari rynöä lykeä ja olla kylttyrelli. Sit unille.




oon aika tyhmä  2

Oli sellanen nuorimies, jonka kanssa oli kiva viestiä ja jutella puhelimessa. Parin viime viikon aikana yhteydet on selvästi vähentyneet. Meikäläisen arvio osui oikeaan. Tänään sitten myönsi menevänsä treffeille. Niinpä niin. Musta olisi ollut reilua sanoa heti, että muita intressejä.

Sen kummemmin asiaa miettimättä, mua harmittaa.

Ja nyt muihin seikkoihin. Esimerkiksi siihen, että tarttis tehdä aamiaista.


know it by heart  1

9 biisiä opeteltava seuraavaan koulutukseen mennessä. Mut onneksi ne kaikki tuttuja, tarvii vaan palauttaa mieleen. Parilla soittokerralla onnistuu. Kaiken kaikkiaan yllätyin, kun jaksoin seurata niinkin aktiivisesti tänään. Haukottelin autuaasti välillä, mutta muistiinpanoja kertyi hyvin. Ja mikä parasta, yksi vanhoja musaleiriopeja on samalla kurssilla =) Viimeksi on nähty elokuussa 1997 - juhlavuosi siis menossa. Täytyykin muistuttaa asiasta.

Nyt iltajuomaa. Holiday on muuten hyväääää hömppäääää. Leffa siis.




jääkärit  1

Niin. Mitä kautta nuo sotamme urhot tulivat takaisin Suomeen koulutuksen jälkeen?

Tämän illan vastaus oli: Pohjanmaan kautta!

Ja tämän jälkeen piti juoda mukillinen naminamijuomaa: kylmää kahvia, glögiä, maitoa (joka oli juoksettunut) ja raakaa kukkakaalia paloina. Ja vähän vielä vettä laimentamaan.

Kerron sitten myöhemmin, miksi näin. Mutta oli kiva ilta xD

Edellinen