Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.
Edellinen

väzzzzzymyzzzz  2

Olihan päivä. Mukava sellainen, jo tokikin. Ehdin ratikkaan ja junaan ja treeneihin ja taas junaan, bussiin, kotiin, toiseen bussiin ja perillekin. Tapasin 6 uutta ihmistä, aikas bueno kokemus =D Vietimme puolen sekunnin hiljaisen hetken erään henkilön muistolle. Snif. Kuvia otettiin eräästä kohteesta.

Huomenna (eli kellon mukaan tänään) taas viimeistään klo 8 ylös. Hyi.




vaatteista  1

Niin. Ei löytynyt keskustasta mulle sellaista uutta esiintymishamosta, jota olin etsimässä. Kokeilin aika montaa, mutta ne ei vaan istuneet. Meni hermot ja ahdisti ja vitutti.

Päädyin ostamaan satiinisen tunikan ja suorat housut. Tunika on mustavalkoinen. Mustalla pohjalla valkoisia kukkia siis :) Taakse sidottavat leveähköt nauhat. Housut ovatten myös mustat, mutta niissä on ns. liituraidat, tosin nekin mustalla. Luulisin näiden riittävän... Tai sitten on pakko pistää se vanha riepu. Varmistunee huomenna.


päivän päätteeksi sananen  3

Niin. Ehdin ajoissa junaan. Ehdin bussiin. Ehdin treenata ennen ekaa oppilasta. Olin vähän laiska ope (istuin aika paljon), mutta ihan ok päivä. Ainakin tänä syksynä aloittanut oppi taas uutta. Vasta-alkajissa onkin justiinsa se mukavaa, kun heti näkee milloin oppi menee perille. Ja sitä tapahtuu tuon ikäisillä yleensä juurikin alussa niin paljon ja lyhyessä ajassa. Ja tämä lapsi on vieläpä innostunut harrastuksestaan.

Ehdin treenata töiden päätteeksi puoli tuntia tiiviisti. Kävin sunnuntain konsertin teoksen kaikkineen joitain kertoja läpi ja veivasin ilkeitä kohtia. Ehkä minäkin opin jopa jotain tänään. Ainakin pikkumustalla soittamisesta taas.

Ehdin töiden jälkeen junaan. Ehdin sitä ennen ostaa asemalta sämpylän. Ehdin Helsingissä bussiin, joka lähti samantien. Ehdin katsomaan molemmat Sinkkuelämää-jaksot. Ehdin keittää makaronia ja lämmittää lihapullasoosin. Ehdin syödäkin.

Ehdin vielä katsella teemoja netistä puhelimeeni.


laiskottaa pahasti  1

Tykkään työstäni. Sitä tekisin jopa mielelläni jopa enemmänkin.

Mutta.

Tänään väsyttää ja sohvalla istuminen tai sängyssä nukkuminen houkuttelisi suunnattoman paljon enemmän, kuin puolen tunnin päästä asemalle lähtö, junailu tunnin verran, odotus ja bussilla matkustus, työt, autoilu ja taas junailu. Mä haluan mennä etsimään sitä esiintymisvaatetta, käydä viemässä noi typerät paperit, mennä kahvilaan ja lukea. No. Ehkä noita asioita ehtii huomenna. Pitäs ainakin. Kaverin kanssa ainakin käydään päivällä syömässä :) Ei ole kuukauteen nähty, kun tää yksi oli kolme viikkoa kurssilla ulkoisilla mailla.

Nyt pitää tehdä yksi excel-juttu vielä. Ja kurkata facebookin tapahtumat.

Olen tylsä. Mot.




se siitä ajatuksesta  1

Päätin illalla eli yöllä, että nousen tänään kahdeksalta ja lähden liikenteeseen yhdeltätoista. Nooooh.... Uni tuli kolmelta ja heräsin kymmeneltä. Nyt sitten pitää kirjoittaa puhtaaksi eiliset työtunti- ja palkkalaskelmat. Ei niistä mitään kovin virallisen näköisiä tule, mutta kai niistä on jotain apua... Plaah.

Kisu onneksi antoi nukkua =) Ihan itsekseni heräsin vähän vaille kuusi ja kävin juomassa. Oli aika mmmmmmukavaa päästä vielä takaisin petiin. Ja kun olen illan, yön ja aamun mietiskellyt, niin mua lähinnä hävettää se eilinen kohtaus töissä. En vieläkään tiedä, miten olisin tilanteen voinut fiksummin selvittää, mutta kumminkin.

Vähän on jo päästy jyvälle facebookista. Siellä on ihmissusia, vampyyreja sekä zombeja =P Mua on purreet kaikki kolme. Merkkailin kartalle kaupunkeja, joissa olen käynyt. Lisäksi olen lähettänyt kuumia perunoita, liittynyt parin "aatteen" kannatusjoukkoihin, lähetellyt viinaa, antanut superlatiiveja... Kivaa =)

Edellinen