Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.
Edellinen



kun minä kerran Möntin kohtasin...  2

Elokuussa 2005 juttelin kaverin kanssa tsätteröisessä kissoista. Sain tämmöisen kuvan:

ja viestin, että kaipailisi kotia... Olin ihan myyty <3

Kuva ei ollut tuolloin ihan tuore, kisu oli jo luovutusiässä. Näin kyllä muitakin kuvia, mutta katsomassa en käynyt etukäteen. Sen verran luotin kaveriini kumminkin. Viikon päästä viestistä kaveri toi puoliväliin matkaa kisun ja säkin hiekkaa, ynnä laatikon ruokaa.

On vähän ikävä mönttiä, mutta sunnuntaina taas nähdään ja varmaankin maanantaina tuon sen takas kotiin :)

***
Muita ekan vuoden aikana otettuja:




plop plop  4

Plussia sen kun ropisee.

Tuossa pari päivää sitten eräs miespuolinen kaveri hermostui, kun mesessä jaksoin jauhaa siitä yhdestä epäkohteliaasta. Ensin kyllä jopa itse kysyi aiheesta lisää, kun siitä mainitsin. Sitten lopulta sai suunsa auki. Että ei pätkääkään kiinnosta lukea mun angstailua jostain heebosta.

Nii-in. Käskin haistaa kakan ja sanoin, että v*ttuakos sitten vastailee, jos ei mun jutut kiinnosta. Sanoi voivansa olla hiljaakin.

Siinä se, noin niinku lyhyesti. Äsken huomasin, että mut oli poistettu fb:ssa kaverilistalta. Hoh. Draamaa. Kai se oli sitten niin kamalaa, se mun "angstaaminen". Minusta mesen pitäisi olla vähän niinkun puhelimessa puhuminen. Ei puhelimeen ole pakko vastata, jos ei huvita/ehdi/jne.


päivän posti  3

Tuli kirje postissa. Kolme kuvaa taannoiselta Suomenlinna-keikalta. Kaksi oli jokseenkin karmivia, yksi melkein siedettävä. Puku näkyi nätisti :)

Päivällä menin serkkua vastaan asemalle. Tuotiin ko. henkilön kamat kämpälle ja lähdettiin kaveria vastaan asemalle. Tälle ihmiselle vein kirjan ja telineen, sain vaihdossa lainaan yhden kirjan. Puhuttiin paskaa kahvilassa, mäkkärin yläpuolella. Toinen serkku tuli hakemaan siskonsa, menivät levykauppoihin. Jäätiin jauhamaan hetkeksi, kunnes saatiin aikaan Päätös. Kohti kangaskauppaa - tosin mulla ei ollut suunnitelmaa, mitä aion tehdä, joten kankaat jäivät laareihin.

Hommiin sisältyi myös Hilary&Jackien ja Seitsemän hankkiminen (ei tod. ollut tarkoitus), syöminen Merkkarissa (parilapossua, ei ollut tarkoitus) ja pari outlet-kaubbaa. Kahdet kengät (toiset 15 ja toiset 25 euroa) jäivät hyllyyn, joku järki sentään päässä. Ruokakauppaan käytin toisten kenkien hinnan (sen alemman).

Tähän mennessä toinen leffa on katsottu, samoin Monta kuvaa netissä, youtubesta kuorsaavia buldoggeja, puhuvia kissoja ynnä muita.

Materialistinen päivä.

Hinkkasin hetken huollettua putkea, oli jäänyt jotain tahmaa. Huomenna voisi kenties käyttää sitä taas. Tai tänään. Haha.

Näin unta, että nukuin miehen vieressä.

Paulo Coelho odottaa myös lukemista.

Väsyttää.



keskustelu  23

Joo. Äskeisen mese-keskustelun perusteella olen entistä vahvemmin sitä mieltä, että jotkut vaan on sekä tyhmiä että epäkohteliaita. Ja niillä ei ole munaa sanoa, ettei kiinnosta yhteydenpito / poistaa yhteystietoa.

No miksen ole itse poistanut sitä?

Niinpä niin. Epätoivoinen eukko.

***

Huomenna teelle johonkin kahvilaan. Ei olisi varaa, mutta ei se teen litkiminen kotona ole sama asia. Pihtaan sitten muissa asioissa.

Muista:
- teline
- pokkari

Ja serkku vois ilmotella tuloaikaansa. Ettei tarvi koko päivää odottaa ja ihmetellä.

Edellinen