Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.
Edellinen

Maailman paras pannukakku vol.2  1

Ohje siis löytyi. Tässä tulee.

5 dl maitoa
3 munaa
2,5 dl jauhoja
0,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
50 g margariinia

Tee taikina normisti.
"Nostata" 30 min.
Paista +225°C n. 20 minuuttia.

Vink-vink. Omenaviipaleet sopivat tähän settiin hyvin. Helpointa vissiin latoa ne ensin ja kaataa taikina päälle. Hyvää tulee kumminkin. NAM.

Lisäyksiä:

Ripsauta joukkoon vähän kardemummaa ja vaniljasokeria. NAM.

Margariinin voipi sekoittaa sulatettuna taikinavaiheessa mukaan. Toinen vaihtoehto on kaataa taikina ilman margariinia pellille ja pudotella rasva nökösinä päälle. Sitten uuniin.



Lauantaita  1

Heräsin taas pari tuntia myöhemmin kuin olin suunnitellut. Hianoo tellu. Mutta ei tullut edes kiire :) Ja töissä olin sopivasti ajoissa. Oppilas tuli ajallaan also, pidimme hyvän tunnin ja mä jäin treenaamaan. Reilun tunnin olin. Yläkertaan tuli jotain kansalaisopiston väkeä, ei huvittanut sitten enää olla siellä. Kipitin kotiin päin ja kävin ass-marketin yläosaston ja sitten alaosaston kautta. Ostin keskikokoisen lasikulhon leipomishommia varten. Ei sille oikeasti olisi ollut tarvetta, mutta esineen ulkonäkö viehätti minua. Ruokapuolelta ostin kissanruokaa.

Kamala tuuli piristi loppukävelymatkan ja kotiin pääsin kaatumatta. Hieno saavutus sinänsä. Illalla tulisi Cast away, mutta en tiiä jaksanko katsoa. Muutenkin tulee töllötettyä ja möllötettyä. En eilen tehnyt sitä soppaa, joten se on nyt tuolla keittiössä valmistumassa. Mukavaa ruokaa. Sämpylöitäkin on.

Aurinko pilkistelee pilvien välistä ♥

Ruokailuseura olisi sangen mukavaa.



Aamupäivää ja päivää vol.3  1

Heräilin torkkupiipityksen säestyksellä muutaman kerran. Sitten nukuinkin pidemmän pätkän lisää ja nousin lopulta 11.15 - en siis kovin aikaisin. Ei huvittanut aiemmin, kun ikkunasta katsoessa näkyi LUMISADETTA.

Nyt näkyy onneksi auringonpaisteinen maisema. Eikä sitä lunta ehtinyt tulla kuin vähän.

Aamiainen on lasi kukaan-ei-arvaa-mitä ja kolme mustaa kapselia sekä yksi möllerin-tupla.

Työpäivä on extralyhyt - 12.30 alkaa ja 16.00 loppuu :D :D :D

Nyt siis sinne töihin.


GILMORE GILMORE GILMORE vol.2  1

This brings peace to my soul :D Tästä sarjasta ei voi tulla kuin hyvä mieli. Piste.

Aamullinen vitutus ei ole täysin poistunut. Kiroilunhalu on hieman vähentynyt kivasti menneen päivän johdosta, mutta. Mutta. En viitsi tähän kirjoittaa sitä, mikä eniten pännii. Yksi ihminen tietää, mutta se siitä. Kyllä mä kohta tajuan, ettei se asia kuulu mulle.

Mulla on taas jano. Friss kutsuu mua 8)

***

Nyt suljen koneeni. En kylläkään mene nukkumaan. Joskus sitten. Kun olen katsonut tarpeeksi monta jaksoa x)

*halaus*




maanantaitaitaita  1

Postista tuli lappu, että cdon.comin tilaus on noudettavissa :D Lisää Gilmorea peliin siis. Käyn hakemassa tauolla sitten.

Nukuin ihan liian pitkään, mutta lähinnä se vaikutti siihen, mitä kaikkea ehdin tehdä ennen töitä. Eli syömisen laatu jne. Hotkin leivän äsken ja mukillisen kaakaota hörpin. Yksi paperi pitäisi printata, mutta sen voi tehdä huomennakin. Eli teen niin. Niska jumittaa ja pitäisi jumppailla. Plääh.

Aurinko sen sijaan paistaa TAAS ja siitä tulee iloinen mieli kuulkaas :)

Nyt kone sulki ja työkuntoon.


illalla vol.3  1

Sain siivottua :D ...Tosin en imuroinut, pyyhin mikrokuitumopilla lattiat kahteen kertaan. Ravistin matot, tuuletin. Lakanat on vaihdettu. Lehdet lajiteltu. Kissanhiekka vaihtamatta, mutta sen teen kohta.

Päivän ensimmäinen ruokailu tapahtui seitsemän maissa. Puhelun ja siivouksen jälkeen. Söin kolme palaa sitä eilistä piiraggaa. Ja tuorekurkkua taas. Maitoa join. Namnam.

Niin joo, tuli puhelu :)

Olipas kiva muuten huomata, ettei parvekkeella tosiaan ole enää lunta. Pölyä ja kissankarvoja jne. pelkästään. Ne pitäisi sieltä siivota pois ja jollain rätillä pestä. Sitten jossain vaiheessa.

Kisu nukkuu. Pieni mussukka :)

Mä menen nyt vaihtamaan sen hiekan ja sit suihkuun. Ja kohti petiä.

Rehellisyyden nimissä on sanottava, että tänäänKin olen kaivannut seuraa. Varsinkin, kun se aiempi puhelu kaverilta koski ko. henkilön synttäri-tuparibileitä, jotka parhaillaan ovat menossa.

Tahdon halata.

Edellinen