Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.
Edellinen

koht pelataan  1

Noi tekee kesän pisintä krökee-rataa, päätynurtsilta takapihalla. Tietenki kaupungin nurtsin kautta. Toisella pikkuveljistä on nimppari ja ostettiin sille Isäntä-pölkkypeli. Tykkäs.

Äiti (YLLÄTTÄEN) sanoi kauppaan mentäessä, että ei se ensi viikon Helsinkikyläily nyt varmaan onnistukaan. En kohta enää huoli sitä sinne, kun se on nyt aina vaan lykänny ja lykänny. Sittarin parkkiksella olis ollu kirpputori, mutta rouva äiti oli kiireinen. Ei sitten menty. (Valivali.)

Entinen työnantaja on kuollut. Se jäi sairaseläkkeelle 2 vuotta sitten suusyövän takia. Laulajalle jokseenkin karmiva loppu...

Että ei tää viime viikkojen päänsisäinen myllerrys nyt ihan oo loppumassa.


examination form  3

Performance / Pieces played in examination

* Musicality: Beautifully controlled and communicated
* Tone: Great clarity, varied colours and good intonation
* Posture: Natural and well balanced
* Articulation: Intentions always clear
* Memory: Excellent

Teaching

* Knowledge of Teaching Points: Good
* Communication of Teaching Points: Excellent
* Teacher/Pupil/Parent relationship: Purposeful
* Philosophy: Great understanding shown

Listening skills / pertaining to both Performance and Teaching
(The identification of errors, e.g. incorrect pitch, dynamics, breathing and articulations)

* Excellent throughout Performance & Teaching

General points

* Congratulations on a wonderful examination. We wish you well in your '''''' teaching.


niin  2

Reilun 2 tunnin päästä tarttis suorittaa yksi kappale 2-tason tutkintoja. Nukuin yöllä (eli aamulla) 3,5 tuntia ja nyt on pää ihan mömmöinen eli tukkoinen eli jotain. Ja huono olo. Jännityshytinä parhaimmillaan. Bussissa alkaa varmaan oksettaa. Vielä tarvii liimata yhdet laput ja tunkea kansioon. Sitten pakataan lautakunnan jälkiruokavermeet, soitin ja muut kamat.

Haista vittu saatanan homo! Vitun pelle saatana! Joku huutaa ulkona. Sillä on vissiin paha mieli jostain.

Pitää käydä rikkomassa kahdenkympin seteli ja ostaa vrk-lippu. Ja sitten mennä paikan päälle. En ole valmistautunut kunnolla ja se on ihan vaan oma vika. Läpi pääsee kyllä, mutta olis se kiva saada hyvä arviointikin.



eipä tässä ny mitään  1

Sen parin viikon takasen paikan saikin sama, joka sai Vantaalta yhen homman. Eli ei se, joka siellä oli ollutkin. Eli joopajoo. Vituttaa ja aika paljon. Kai se on kohta vaihdettava alaa. Ja en kaipaa just nyt mitään säälipositiivisia kommentteja, tai oikeastaan yhtään mitään.

Juhannus oli ok, vaikka satoikin. On aikaisemminkin satanut ja joka vitun vuosi siitä jaksetaan inistä ja ulista, että voivoi kun nyt on näin huono keli ja mitäs nyt ja voiko grillata ja voiko tehdä mitään. Väyväy. Me saunottiin ja syötiin ja oli kivaa.

2 tunnin päästä lähen junalla takas Helsinkiin. Pitää pestä pari vaatetta reissua varten ja treenata. Viikon päästä on se yks tutkintokin ohi, mutta ehtii tässä näköjään sitäKIN kiukutella ihan tarpeeksi, ellei ylikin. Ja ton haastattelureissun takia missaan yhen jäätelöjutun, ei ehkä omiaan tämä seikka lisäämään motivaatiota niinku Mihinkään. Mutta kaikki nämä on mun ihan omia valintoja ja tietenkin menen haastatteluun. Ja otan työt jos satun saamaan. Ei sitä tarvi edes harkita. Sais vaan joskus käydä joku asia vähän helpommin.

Tarttee pakata.


selvittelyä  1

Viime kesäkuun alussa vietin ekat päivät lomasta jonottaen työkkärissä. Ja odotin koko kuukauden (vähän ylikin) päätöstä. Nyt sitten keväällä mua neuvottiin, että tuu työtodistuksen kanssa vasta pari viikkoa töiden loppumisen jälkeen. No minä menin sitten eilen. Paikka on vaihtunut ja tyypit ja taas eri neuvot. Mut ei se mitään, nämä neuvot oli himpun verran vähätöisemmät kuin viime kesän. Soitin äsken vielä kassaan varmistaakseni, että teen oikein.

Eli ei mun tarvitsekaan täyttää taas sitä ensimmäistä hakemusta, vaan voin jatkaa kesän niillä jatkohakemuksilla. Varsinkin kun mulla on toiminimi (vaikka sillä ei kesällä olekaan tunteja) ja voi tulla keikkoja. Ja kesäkuun hakemus lähetetään / käsitellään sitten kuun vaihteessa, toivottavasti nopeammin kuin se eka hakemus olisi käsitelty. Kaipa tää nyt sitten tosiaan menee näin. Vähän epäilyttää, vaikka soitin ja varmistin. No. Jos tulee ulinaa sieltä suunnasta, nostan metelin ja sanon että näin käskettiin kahdelta taholta toimia.

Tänään toukokuun hakemus postiin ja matkakorvauslappu täytettynä työkkäriin (ne maksaa 0,21 euroa kilometriltä, oli matkatapa mikä tahansa). Yhdeltä näen kaverin tossa Uffin tykönä, se tahtoo käydä siellä. Mulla on 10 euroa käteistä, joten sen enempää ei voi edes käyttää :) Ei olla nähty aikoihin, joten ihan mukava päästä vaihtamaan kuulumisia.

Ja päivän positiivinen alku oli se, että heräsin auringonpaisteeseen.



päivän piristys  1

Sieltähän se postiluukusta oli kopsahtanut, ihan odotetusti. Nimittäin ilmoitus, että En saanut Sitä työpaikkaa, jonka haastattelussa olin pari viikkoa sitten.

Aika vitusti niinku PIRISTI tätä iltaa kyseinen paperi.

Kohta vois ehkä jopa tehä ruokaa. Söin päivällä vaan patonkia, kun ei ehtiny hakee muuta ennen treenisessioo.

Niin ja kahen kollegan kanssa jutellessa tuolla sessioinnissa kuulin, että eräs leiriopettajani n. 15 vuoden takaa on pari viikkoa sitten tehnyt itsemurhan. Ei kiva.


weekend  3

Tänään illalla elukan kans porukoille. Huomenna ja lauantaina viel aamulla iskän juhlien valmistelua. Jossain välissä pitäs isoveljen kans päättää, mitkä Beatlesin biisit vedetään. Naapurit varmaan tykkää, kun äsken kiljuin niitä itekseni :P Mut ei viittis niitä kuluneimpia, vaikka kökkösukulaisille ne varmaan oliskin ainoat, mitä ne tietää. Well. Hinaan noi olemassa olevat nuotit mukana, katotaan sitte huomenna viimestään...

Kämpän uus järjestys on kiva, vaikka olikin omituista mennä nukkumaan ihan eri paikassa. Taulujen osalta pitää vielä vähän pähkäillä. Ehkä tällä ordnungilla voi mennä kesän. Tai vaikka pidempäänkin, edellinen oli syyskuusta -07 asti. Tuli innostuksessa tehtyä illalla muumipannukakkuakin ja leikattua lo-pul-ta-kin hameen osat. Nyt tarvis vielä ommella se. Tosin jos on näin kylmä, tarttee villahousut alle, että voi mökillä pitää sitä. Ja sitten se tietty haisee heti mökiltä...

Ennen lähtöä pitää tiskata toi vuori ja viedä roskat & lehdet. Toivottavasti tänään ei tuu laskuja postissa, alkaa vaan ahistaa taas. Ja huomenna selviää yks juttu, ehkä kaksikin. En kyl odota niistä edelleenkään Mitään.


sitä samaa soppaa  1

Lauantaina käytin rahaa 4 ja puoli euroa, sunnuntaina 2 ja puoli, eilen en ollenkaan, tänään on mennyt tasan neljä. Kahden seutulipun verran pitäs vielä vähintään jostain kiskoa, toivottavasti ei tartte luottokorttia käyttää. Niin että kun tilillä on euron verran rahaa, lauantaina tehty megasoppa oli hyvä homma - sitä vedän edelleen.

Tuli kevään neljäs ei-kiitos-emme-valinneet-sinua-muttakiitoskiinnostuksestasi-kirje työnantajataholta. Perjantaina tulee viides + tieto ekasta koulusta, joka sekin on kielteinen. Eikä tässä kohtaa auta jossittelu ja ällöpositiivinen ajattelu. Ite tiedän kuinka paskasti soitin siellä kokeessa :) Juhannuksen jälkeen tulee sitten se koulutieto, jota odotan enemmän. Luulisin, että olisi mahdollisuuksia. Mutta niin ne on luulot ennenkin olleet päin pebaa, eli en valmistaudu mihinkään vielä syksyn osalta.

Tunnin päästä pitäs olla matkalla yhen soittokaverin tykö kahden muun kamun kanssa. Ei innostanut eilen, ei tänään aamulla eikä varsinkaan nyt. Sinne pitäs viedä jotain, ollaan kuulemma menossa Sellon kautta. Niin tuota. Ei mulla o varaa mihinkään. Ehkä voin maksaa kavereille sitten myöhemmin. Inhottaa vaan jäädä velkaa. ARGH.

Ulkona on niin harmaata kuin Suomen kesä voi olla. Sentään vielä ei sada. No joo. Ehkä toi iltahomma piristää, oon ainakin päättänyt olla ulisematta ääneen enempää. Kitisin jo päiväseuralle tarpeeksi.

Siinä tän päivän kirjeessä vaan teki tiukkaa se, että paikan sai taas yksi kaveri. Hohhoijaa. Haetaan sitten ensi keväänä taas.

Edellinen