Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2013.

Hartsporttia ja tietoteknisiä ongelmia  6

Tai ei niitä ongelmia oo kun yksi. Nyt sitten vihdoin viimein oli pakko laittaa tuo skype koneeseen, messenger tuli mun kohdallani tiensä päähän. Ja voi TUSKA sitä kökköpääohjelmaa... Nätisti asentui, aukesi, kirjauduin, vähän katselin, kunnes pim. Näytöllä toimii - ei mikään. Tai hiiri/kursori kyllä oli hengissä, mutta mikään kansio tahi ohjelma ei auennut, näppäimistöä sai hakata miten halusi. Lopulta rakkine sammui väkisin nappia painamalla.

Kahden päivän aikana oon ehtinyt palauttaa järjestelmän, poistaa skypen muuta kautta koneelta kaksi kertaa, pakkosammuttanut ja sitten uudelleenkäynnistänyt konetta Useita Kertoja. Guugeloitsin myös mahdollisia kohtalotovereita ja neuvoja, mutta eipä nekään auttaneet. Nytkö on sitten vaan luovuttava siitä yhteydenpitomahdollisuudesta vai häh? P*rseestä, sanon minä.

Niin ja toi harrrrrrtsporrrrrrt. Nostalgian vuoksi ostin pari pussia sitä jauhetta ja testasin treenijuomana viime viikolla. Eipä tuo ihmeitä kyllä tehnyt, mutta tuskin hirveästi haittaskaan :D Nostalgia tulee siitä, että penskana uimahallissa käydessä aina kinuttiin kahviossa kyseistä juomaa. Ei saatu. (Ja Kummelissa ne yhdet joi hartsporttia ja katto sporttivarttia.)

Tää viikonloppu on sellainen hulinahässäkkä, että unohtuu varmaan koko intternetsi ja aateekoo. Kunhan tulee sunnuntai-ilta, voi taas hengittää.


Pitkällinen probleema  3

No nyt on sekin koettu, että fb tökkii oikein reippaasti. Torstaina alkuillasta alkoi pukata virheilmoitusta, kun yritin päivittää statuksen, ladata kuvan tai videon. "Sorry, unable to update your status. Try again in a few minutes." Vähän tää on tämmöistä sohvaperunan ongelmaa vaan, mutta vähän kyllä meinaa nyppiä, kun edelleen tilanne sama. Neljättä vuorokautta mennään. Tänään huomasin myös, ettei profiili- tai cover-kuvan vaihtaminen onnistu edes vanhoista (jo ladatuista) kuvista.

Vaikka turhalta tuntui jo etukäteen, oon lähetellyt virheilmoituksia screen shotteineen joka päivä. Pienellä guuglailulla selvisi, että on tätä muillakin menossa parhaillaan. Eri läppäri/tietokone, eri selaimet, kaksi eri puhelinta selaimineen - nope. Nothing.

Mut hei, ei se mitään. Tiistaina taas töitä, ei ehdi vaivata niin paljon tämmöset. As if :D