Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.
Edellinen

nukkumisesta  1

Päätin tuossa kuuden maissa, että otan pienet unoset, kun niin kovasti väsytti. Puhelimeen herätys ja ei kun pötkölleen.

Totta kai sen arvaa erkkikin, miten siinä kävi. Heräsin puoli kymmeneltä. Kämpässä tuoksuu ruoka, mutta sitä ei ole. Joku naapuri kokkaillut ja ei ole mulle tuonut - hirveä epäkohta!

Tokkurainen olo. Pitäisi viime koulutuksen ja tän päivän muistiinpanot naputella koneelle ja lähettää kaverille. Nälkäkin olisi edelleen. Ei vaan jaksaisi tehdä mitään. Ja se varattu pyykkivuorokin sitten meni menojaan. Eikä mulla ole aamuksi bussirahaa - lähdettävä liikenteeseen Ajoissa, että ehtii automaatille.



nuhteeton tausta  1

Niin. Nuori mies puukotti entisen tyttöystävänsä. Satun tietämään, mitä tämä kyseinen herra opiskelee. Tai ehkä parempi sanoa "opiskeli". En tunne häntä, mutta olen saattanut tavata. Mielenkiintoista. Isä kertoi aiheesta hieman kuskatessaan mua työpaikalta asemalle tänään illalla.

Tekisi mieli kirjoittaa enemmän, mutta ehkä parempi katsoa, mitä lehdissä on huomenna. Netissä ei ollut vielä kaikkea, minkä kuulin. Mjoo.

Joka tapauksessa. Pohdin autossa, että josko vaikkapa ero olisi tullut toisen miehen takia tms. Iskä totesi, että ennen vanhaan miehet menivät itse hirteen, eivätkä käyneet entisten naistensa kimppuun. Ja kuulemma tässä tapauksessa se olisi ollut parempi vaihtoehto. Niin no... Itse en näe asiaa siten. Jos kyseinen nuorimies olisi tehnyt itsemurhan, häntä olisi säälitty ja asiaa voivoteltu jne. Nyt suhtautuminen häneen on täysin toinen.

Tuntuu omituiselta.




jos kaikki laulut onkin jo tehty  1

Toi leffan tunnari on mun mieleen edelleen. Huttuahan se on ja Sani ei ole ehkä kovin kummoinen ääni. Nyt vaan miellyttää.

Ulkona sataa LUNTA. Edelleen. Muutaman tunnin jo hiljalleen tuprutellut. I like it. Tulee hyvä mieli, kun vaan kurkkaa ikkunasta.

Uusi esiintymispuku on aika ihana. Samalla hinnalla olisi ehkä muualta löytynyt vielä kivampikin, mutta tämä riittää nyt mulle. Your Face on merkki ja väri on musta. Satiinia =) Sukkikset unohtui hommata, mutta ne nyt ehtii huomenna töiden jälkeen, ennen sound checkiä. Hah, ihan kun meidän orkesterin mölyä voisi sellaiseksi sanoa.

Note to myself: muista ottaa md mukaan.


maanantaiaamu ja väsyttää  1

Kaivoin noi liput ja laput nyt esille. Saa nähdä venyikö liian pitkään niiden lähettäminen. Auts... Toivottavasti ei. Ainakaan pitänyt, kun 3 kuukautta oli raja ja nyt mennään toisessa kuukaudessa vasta.

Ulkona paistaa aurinko - harvinainen ilmiö. Jospa tänään ei sataisi vettä? Eilen tuli ikävä kumisaappaita, jotka sijaitsevat tällä hetkellä porukoiden luona.

Nyt tekemään sitä selvitystä ja muita hommia. Ehkä ehtii vähän treenatakin ennen lähtöä.


olipahan ilta  1

Joo. Olen jo kotona, vaikka piti olla ties mikä ilta. Kaverien synttäreil oli mukavata, olisin viihtynyt pidempään... Mut oli luvattu mennä sinne baariin, niin sitten mentiin. Siellä oli suht vähän kollegoista paikalla, mutta joitain kuitenkin. Kolme sidua join. Sitten yksi kavereista halusi ehtiä bussiin ja toinen kävellä kotiin. Minäkin lähdin. Kävelin itsekseni Rautatientorille ja päkiöihin sattui. Piikkikorot on joskus vähän sellaisia, vaikka kyllä tykkäänkin niistä kengistä.

Mjoo. En hakenut ruokaa, vaikka teki mieli. Jos kohta tekisi voileivän ja menisi petiin. Kaikenkaikkiaan keskeneräinen olo. Treenaamisen takia tuli alkuillasta kiire synttäripaikalle, hiukset jäi tyhmästi. Meikkaaminen jäi puolitiehen (suoritin sen loppuun paikanpäällä). Illanistuminen jäi kesken.

No joo. Tiistaina on karonkka keikan jälkeen. Joko Säveleen tai Merkkariin. Saa nähdä kumpaan.


Melkein Hamelnin pillipiipari  3

Treenasin koesoittoa varten piccololla. Kissa tunki jalkoihin ja lopulta syliin, naukui ja kiehnäsi ja kehräsi ja kurisi. Puski soitinta ja mua. Lopulta kun istuin, tuli tönimään koko ajan. Testailin huvikseni, miten pitkään antaa soittaa, jos nostan katin lattialle. Voin kertoa, että ei pitkään. Piti tulla pureskelemaan mun olkapäitä ja käsiä, nuuhkimaan naamaa... Ei meinannut pokka kyllä pitää xD Hassu eläin.

Lisäyksenä kerrottakoon, että tavallisen huilun soitosta tuo ei välitä. Menee yleensä toiseen huoneeseen tai johonkin. Mikä lie tullut nyt sitten.


jännitystä elämään  1

Voi kiesus, että meinas palaa aamulla käämit moneen kertaan. Olisin saanut nukkua rauhassa puoli kymmeneen, niin eikös katti alkanut touhuta seiskalta. Rauhottui ehkä vartiksi välillä ja taas jatkui... No. Nyt hereillä ja treeneihin lähdössä.

Nyt on kaverilta yksi soitin lainassa. Saa nähdä ehtiikö siihen tottua, että menee keikkakin hyvin tiistaina. Ja lupasi lainata sitä mulle koesoittoon asti. Nuotit tuli eilen, kauhunsekainen kunnioitus niitä kohtaan sisällä mun. Kaipa ne jotenkin oppii.

Jospa lähtisi, niin ehtii ajoissa. Illalla 2 kaverin yhteiset synttärit. Sinne käymään, sitten kollegoiden kanssa hieman baariin.

Edellinen