Aurinkoinen aamu?

  • liquidsunshine

No eipä ole näkynyt. Satoi lunta kun heräsin. Tosin klo 10.45 ei ehkä ole ihan aamuista aamuin. Hehhee.

Nyt sen sijaan on muutama säde nähtävissä :) Jospa kestäisi siihen asti, kun pääsen töistä. Moneenkohan asti mun kkk-kauppa on tänään auki... Tauko alkaa viideltä, kai sitä ehtii kipaista silloin. Tai en kyllä edes tiedä, mitä kuvittelen tarvitsevani kaupasta. Mutta jos jotain ruokapuolta. Juomat on hommattu jo. Vaikka toisaalta ei oikein innosta mikään juominen.

Suunnittelin tossa soittavani kaverille Espooseen. Että hauskaa vappua jne. Kun ei ole hänestäkään taas hetkeen kuulunut. Tosin ei havaintoa, että onko töissä vai pippaloimassa vai missä. No. Soitan kun ehdin :)

Nukuin hyvin viime yön. Sikeästi. Tosin heräsin klo 5.45 mutta tällä kertaa ei ollut kisun syytä. Kurkkasin kelloa ja jatkoin unia. Kisu nukkui jalkojen vieressä taas :)

Vaaka näytti vähän enemmän aamupainoa kuin eilen. Mutta illalla söinkin patavassuja. Ja ylipäätään söin päivällä Ruokaa. Eli pirkan tomaatti-valkosipulisoosia, johon lorautin kermaa ja sotkin purkillisen tonnikalaa. Tuorepastaa. Sekoitin kattilassa pastan ja soosin. Tuli oikein hyvää. Ja sitä jäi. Eli voisi hotkaista sen ennen töihin lähtöä, niin ei tule sitten ostettua tyhmyyksiä nälkäisenä kun pääsen kauppaan asti.

Laitoin hra Hankalalle hetki sitten viestin, että mahtaako olla nyt O:ssa. Vastasi, että on L:ssa. Eli vissiin töissä... Tai jotain. Eli ei ainakaan täällä vietä vappua. Ihan hyvä niin. Täytyy kehitellä illalla joku vabbutoivotusvoivotusviesti ja laittaa muutamalle ihmiselle.

Tänään on palkkapäiväkin. Pitää maksaa vuokra ja kaksi puhelinlaskua, sekä ensiapulaukku, jonka tilasin invalidiliitolta. Toivottavasti sille ei tule käyttöä. Hyvä kuitenkin olla olemassa.

Tänään tulee Neljät häät ja yhdet hautajaiset. Ajattelin katsoa, jos vaan muistan. Hugh-äskettäin-pidätettyä-Grant on siinä jopa ihan siedettävä.

Kisulle on herkkuruokia. Tai siis semmoisia, mitä harvemmin sille ostan. Oon koittanu leikittää sitä enemmän nyt, kun aiemmin. On ollut huono omatunto asiasta. Kun ite vaan sohvailen. Tosin pitäisi keskittyä edelleen siihen lukemiseen. Joka ei kylläkään suju.

Nyt suihkuun ja sit töihin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus