Brunssi

  • liquidsunshine

....sisälsi kolme broileripyöryggää, joita eilen itse tein, basmatiriisiä (eilistä) ja soosia (eilistä). Lisäksi oli kaksi vadelmasydäntä. Nam :) Syön sitten illalla loput niistä pyörygöistä.

Kolmosella pyörii Anna hyvän kiertää. Joskus näin siitä loppua. Tälläkin kerralla suurin osa mennyt ohi, mutta kuitenkin suurinpiirtein pysynyt mukana olen ma. Eilen katsoin Marie Antoinetten ja Riisutun miehen. Molemmista tykkäsin. Ja koskapa ovat omia, taidan katsoa joskus uudelleenkin.

Aurinko paistaa edelleen. Pilvetön taivas. Yläkerrassa krapulainen mies huusi alle kouluikäiselle lapselleen. Krapulan tiedän, koskapa miekkonen yöllä melusi kavereineen. Ja lapsen iän tiedän, koskapa kävin parvekkeelleni pudonneen avaimen kerran heille palauttamassa. Ja lapsi tuli ovelle. Lapsi on myös arkisin päivät vissiin kotona. Tai ainakin usein. Naisen/äidin ääntä kuuluu erittäin harvoin. Olenkin itsekseni miettinyt, että jospa asuvat kahdestaan vaan... Ei asia mulle kuulu, mutta välillä komenteeraus on aikamoista. Toisaalta huuto ei kestä yleensä kovin kauaa. Ja on syksystä mielestäni vähentynyt... No. Se siitä.

Luin mooooonennetta kertaa Trappin perheen. Eli kirjan, jonka pohjalta tehty elokuva Sound of Music. Kovin hengellistä tekstiähän se on, mutta tarina sinänsä on äärimmäisen kiinnostava. Haluaisin mielelläni tietää, mitä perheen eli nykyään suvun jäsenille on tapahtunut sittemmin. Mutta se jäänee arvailtavaksi.

Se mitä Pitäisi lukea, on edelleen heikossa vaiheessa. PLÄÄÄÄH.

2 kommenttia

liquidsunshine

22.4.2007 22:04

Mä asun toisiks ylimmässä :) Ikävä kyllä. Ei tarttis nuistakaa mölyistä välittää, jos olis ylimmässä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus