ei se ollutkaan maitorupea

  • liquidsunshine

...vaan sehän onkin märkärupea. Mun suupielessä. Kolmatta kertaa kolmen vuoden sisällä. Helppo laskea, kun joka kerta on ollut niin stanan kipeä suu, ettei ole pystynyt syömään oikein mitään ja juominenkin on hidasta. On lääkäriltä reseptimömmöä, mutta ei sekään hetkessä paranna. Vtuttaa odotella.

Lisäksi tuossa illalla putkahti härppesrakkula ylähuuleen. Ai että on ihanaa. Töissä vilutti ja nokka tuhisi ja köhin, mutta se on taas varmaan sitä hormonaalista häröä.

Tiistain ohjelma on onneksi aika mukava. Pari tuntia töitä ja sitten veljen kanssa syömään epäterveellisesti. Illalla kaverille kylään, velj tuloo mukaan. Viedään hieno joululahjakin, vessapaperia ja Lumiukko-dvd. Molempiin on syynsä.

Keskiviikkona töitä ja töihin liittyvä konserttipitoinen tilaisuus. Torstaina töitä. Perjantaina ihan vähän töitä ja taas sellainen konserttipitoinen tilaisuus. Lauantaina infotilaisuuden pitäminen (jonne todennäköisesti ei tule ketään) ja yksi konsertti. Sunnuntaina keikka, sopii teidänkin tulla laulamaan Kallion kirkkoon kauheimpia joululauluja. Maanantaina pikkusen töitä, tiistaina vielä normisti hommia. Keskiviikkona samoin. Torstaina vaan joulukonsertti, perjantaina vihoviiminen työpäivä ennen lomaa. Tosin ennen sitä pienenpientä työrupeamaa on triokeikka. Pilataan yksi valmistujaistilaisuus :P (Ei kun kyllä me soitetaan ihan hienosti.)

Ensi viikon loppupäivinä olisi kiva käydä Porvoossa, kun siellä on jotkut joulumarkkinat tms. Mutta tulee nuorin veli kylään, eikä se varmaan ihan erkkinä innostu ajatuksesta. Synttäriäkin olis kiva juhlia, vaan taitaa jäädä sekin. Tänäkin vuonna. Kattotaan ny. Se yksi baletti oli jo loppuunmyyty. Ehkä meen maanantaina baariin ja kun vuorokausi vaihtuu tiistaille, kippistelen itseni kanssa ahkerasti :D Tai sitten meen jo maanantaina joulunviettoon porukoille.

Nyt meen joka tapauksessa nukkumaan vaivojeni kanssa.

3 kommenttia

Morris

8.12.2009 12:59

Gloria sic transit mundi = tauti tarttuu Glorian suusta :-o

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

9.12.2009 00:47

Hehhee :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus