eiliseen muistilistaan lisäyksiä

  • liquidsunshine

Ja todettakoon, että kissa on muistettu ruokkia, kamat on haettu lämpövarkesta ja pakkauskin suurinpiirtein hoidettu.

Nukuin ihan liian pitkään. Tosin se johtuupi siitä, että koin melko karmaisevan herätyksen klo 6.45 - kissa rääkäisee elämää suuremmalla volyymilla. Äitee oli tulossa vaatehuoneesta ja kisu väijyi oven takana - häntä eller tassu meinas jäädä saranapuolelta väliin. Lahjottiin loukkaantunut sielu maitonapeilla pois sängyn alta ja tarkastin tunnustelemalla kaikki neljä koipea sekä hännän. No damage, onneksi. Se ääni on vaan niin selkäpiitä karmiva. Brrrhhh......

No. Menin takas petiin ja odottelin tunnin, että perheenjäsenet häipyivät töihin ynnä kouluun. Tarkoitus oli nukkua yhdeksään, mutta kas. Nukuinkin yhteentoista.

Nyt sitten pikavauhtia loppujen irtokirjojenjakamojen haaliminen kahteen matkalaukkuun ja toivottavasti ehdin vielä suihkuun. Kuski eli iskä tulee yhden ja kahden välillä töistä, minkä jälkeen alkaa auton pakkaaminen. Kolmelta pitäs päästä lähtemään kohti Helsinkiä.

Tekis mieli istua vaan tässä sohvalla. Illalla noussut kuume on poissa, mutta keuhkot ei tahdo oikein toimia. Joo... Kai mä jatkan hommia.

Hmm. Mitähän ne lisäykset siihen listaan sitten oli? Ööh... No se yksi soitin pitää hoitaa huoltoon/vaihtoon Saksaan. Muuta ei ny muista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus