Esitäytetty veroilmoitus vol.2

  • liquidsunshine

No niin. Soitin valtakunnalliseen veroviraston palvelunumeroon. Ekan pirauksen jälkeen vastasi ystävällinen naisääni ja esitin kysymykseni mahdollisimman sekavasti ja puolustellen. Hän oli sitten sitä mieltä, että riittää, kun pistän sen aikaisemman vuoden siihen. Laitoin siis hankinta-ajaksi 01.12.1988. Ja se täti sanoi, että se kelpaa, joten ei niiden pitäisi siitä sitten valittaa...

Toisen ongelman kehitin lisätietoja-kohdassa. Siihen piti laittaa mm. luovutettujen arvopaperien saantoperuste, jos se on muu kuin kauppa, esim. perintö, lahja, ositus, rahastoanti, uusmerkintä tai fuusio. No pistin että saatu lahjana tuolloin joulukuussa 1988. Tarkkaa päivää ei ole tiedossa itselläni eikä varmaan porukoillakaan. Niitä lappuja kaiveltiin jo viime keväänä. Lahjanantajaksi laitoin papan. Kun se on ne mulle antanutkin. Ja varmuuden vuoksi papan henkilötunnuksenkin, vaikka sitä ei pyydetty. Hän on kyllä kuollutkin jo, mutta en rupea koko sukuhistoriaa sentään laittamaan x)

No. Ehkä se noilla merkinnöillä kelpaa. Lisäykset vielä veroilmoituksen siihen palautettavaan osaan ja laput postiin. Jee.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus