hamekankaita

  • liquidsunshine

Tai tänään löytyi ihan vaan yksi, sekin uffilta. Semmoinen puuvillakangas, jossa on osat kangasnukkeen ja ohjeet. Hypistelin sitä aikani ja kaveri sanoi, että tosta sais hauskan hameen. No saishan siitä :) Vuori pitää vaan laittaa, muuten liian ohutta materiaa. Helmaan brodyyria tai pitsiä. Nauhaa-ja-nappia voi sitten kehittää koristeiksi.

Mutta kun mä en tahdo vielä ommella sitä. Enkä noista kalliimmistakaan kankaista. Haluan säästää ne siihen, kun läskikerhon jäsenyys on kannattanut eli paino pudonnut. Motivatsuunia nääs päästä tavoitteeseen, kun jotain ihanaa odottaa (joo, kankaat voi olla ja onkin ihania).

Ny ehtii vielä puol tuntia reenata, minkä jälkeen seuraa suunnistus Kultsalle. Että voikin olla tyhmään aikaan tunti, puoli seiskasta kasiin. Sen päälle tekis mieli käydä yhdellä, mut parempi jättää käymättä. Vaikka kävellen kotiin niin tulee sitten sitä HYÖTYliikuntaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus