huomenna sataa lunta - edited

  • liquidsunshine

Jeeeee. Tosin voidaanko sitten odottaa junien myöhästelevän? Pitäs mennä töihin, jos vaan puhtia piisaa. Ja saa luvan piisata. Ei kiinnosta myöhemmin järkkäillä niitä tunteja, kun viikonloput on ainoa vaihtoehto.

Asiasta toiseen. Pistin tuossa aiemmin illalla konserttikutsua entiselle opettajalleni, sille ekalle soitto-sellaiselle. Parille muullekin lähetin sen sähköpostin. Nyt tämä ope oli vastannut - ei pääse, on kuulemma jo tuplabuukannut sen illan. Harmittaa. Vaikka tietysti ihmisillä on menonsa. Sillä ihmisellä varsinkin. Mutta eipä tuo toivottanut lykkyä soitantaan tai mitään. Jotenkin olisin odottanut sitä. Blaah.

***

Violetit tulppaanit ovat edelleen hengissä. Valkoiset heitin päivällä pois. Noista survivor-yksilöistä leikkasin vähän varsia ja vaihdoin maljakon veden taas kylmäksi. Saa nähdä kuinka pian lahoavat. Tai lakoavat.

Unirytmi on viime kesästä asti ollut päin persettä. Joululoman jälkeen entistä enemmän. Ilman pakollista syytä ei kiinnosta nousta kovin aikaisin. Tarttis varmaan tehdä jotain.

2 kommenttia

liquidsunshine

27.2.2008 22:46

Puoliksi odotinkin, että se ei tuu. Muuten vois sanoa, että jospa sit seuraavalla kerralla, mutta kun ei mulla tuol kotiseudulla kovin tiheästi ole esiintymisiä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus