hyvän tuulen kesto

  • liquidsunshine

Positiivinen vaikutus loppui klo 23 tänään. Sen jälkeen on vituttanut ja ärsyttänyt ja itkettänyt ja harmittanut ja kaikenlaista muuta. Kylläminäsentiiän, että ohi menee nukkumalla. Ei vaan jaksais ny odottaa aamua.

Tein kinkkujuustopiiragan tossa illan ratoksi. Salladin kanssa syöskentelin, eräällä ikeahaarukalla, jonka piikkiosa on metallia mutta varsi kuplikasta muovia. Napsahti poikki siitä liitoskohdasta. Niin että salaatti lenteli lautaselta pitkin minua, sohvaa ja lattiaa. (Kyllä, söin telkkarin ääressä. Olen sohvaperuna.) MUTTA: en edes kironnut. Keräilin vaan ja hain paperia.

Sopii muuten hyvin fiiliksiin, että toi vittusaatanan johto ei tuota virtaa sieltä pistorasiasta tähän koneeseen kunnolla. Pitää olla just oikeassa asennossa toimiakseen.

Positiivinen aspekti sentään jollain lailla on se, että ostin vanhan Batman-leffan tänään. Jei. Vaikka mulla ei kyllä ole rahaa semmoiseen. Mitä tämä teko kertoo minusta? Ainakin sen, että en hallitse rahankäyttöäni. SenKin, että mulla ei ole itsekuria. Mutta tämä jälkimmäinen seikka on voitu havaita myös tarkastelemalla mun ulkoista habitusta.

Valivali. Ny loppu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus