hyvinvointirokkia ja grungemies

  • liquidsunshine

Eilen oli Ontherocksin lavalla sangen mainio laulu- ja soitinyhtye nimeltään Dark Filth Fraternity ja josta toverini kanssa pidämme. Vähän hämmästytti, kun ei ollut muita bändejä, nou lämppäriä ju nou. Kaksi keikkaa on fanitettu lavan edestä, mutta kuten arvata saattoi, rocksin lavan edessä oli tyhjä tila. Lähimmät ihmiset istuivat nätisti siinä tuoleilla. Paitsi...

...grungemies! Hän oli sonnustautunut ruudulliseen flanellipaidan näköiseen jonka napit olivat tietenkin auki. Alla oli t-paita, jalassa lököhousut (ei farkut, eikä kyllä ihan täysin grungehenkiset) ja jalassa tennarit tms, joihin en niin kiinnittänyt huomiota. Miekkonen jorasi urhoollisesti itsekseen. Keikan jälkeen sai sentään tanssiseuraa paristakin tytöstä ja välillä parista miehestä. Esimerkiksi Jartsa kävi humppaamassa.

Jartsahan tuli tekemään tuttavuutta sinne sauhutteluparvelle, josta seurattiin keikka. Että sopiiko istua seuraan jne. En kehdannut sanoa, että voitko ystävällisesti painua vittuun siitä, joten siihen se jäi. Käsisuudelman antoi, yök. Teki mieli mennä pesemään kättä vartiksi xD No. Jartsa kysyi ketä olemme ja mistä olemme. Sanoin että kotoota olen. Toverinikin oli sieltä. Jartsan kaveri kävi taputtelemassa sitä selkään, että sähän olet naimisissa ja naureskeli jotain. Hmm. Kysyttiin sitten Jartsalta, että tuliko ne bändin vai baarin takia rocksiin. No J-tö-mään oli kuulemma jonkun sortin johtaja, juottamassa alaisiaan tai jotain. (Siltä ne kyllä näyttikin, ei kaikkein rok-henkisimpiä tai silleen.)

Jartsan lähdettyä paikalle saapui Petri, joka vaikutti ensin vähän fiksummalta. Tunki vaan aika lähelle istumaan. Ne parven pöydät on _pieniä_ kuitenkin... Petrikin selitti jotain firmajuttua, että on Jartsan alainen jne. Joku kolmas miekkonen tuli paikalle, kyykisteli siinä vieressä. Jos kertoikin nimensä, meni multa ihan ohi. P-tö-mään laittoi käden toverini tuolin selkänojalle - toverin ilme oli aika paljonpuhuva xD

Poijjaat poistuivat hetken kuluttua. Illasta jäi kuitenkin parhaiten mieleen bändin laulumiehen selitys heidän musisointinsa laadusta. Olivat käyneet ennen keikkaa syömässä (muistaakseni Coloradossa) eikä siinä sitten jaksanut kovin heilua lavalla - Tämä on sitä hyvinvointirokkia. Hihihi.

Joo-o. Nyt voisi mennä esimerkiksi suihkuun ja ottaa kuvia hehkeästä itsestäni. Janan levykin on kuunneltu.

Jaa niin. Deeäfäffällä on maispeississä sivutkin. Toi linkki tuli ny vaan ekana mieleen.

5 kommenttia

Anonyymi

29.3.2008 10:10

Johtajat pukeutuu BOSSiin... =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

29.3.2008 10:15

Hmm... Jartsalla oli joku samettitakkityylinen ratkaisu. Ja Petrillä oli joku olkalaukku (pieni), jossa oli Marimekon heijastin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

villervalla

29.3.2008 17:51

Juu viimetteks oli hiiksimies ny oli grungemies...mikäköhän miäs seuraavaks...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

29.3.2008 20:16

Mitäköhän hiiksille kuuluu nykyään...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus