hyyyyyyyyyyyyyyyyvä mieli!

  • liquidsunshine

Tai siis joo. Mulla oli oma tunti tänään. Tunaroin ahkerasti, mutta Onneksi rva opettaja on sangen pitkämielinen. Kuulemma mun tarvii siitä biisistä vaan pistää nakit kuntoon lopullisesti, sitten son valmis. Tulkintapuoli sai kiitosta :) Siltikin hävetti kyllä säheltää niin paljon.

Luokassa oli vapaata sen jälkeen, joten mä päätin jäädä vähän soittelemaan. Jäin niinkö 3,5 tunniksi... Heh. Innostuin :) Parasta pitkään aikaan. Vedin koulutuskappaleet kaikki, vanhatkin, eli yhteensä 3 vihkoa. Sen päälle kitkutin vielä läksyä. Kaikkia kolmea osaa. Käsissä vähän tuntui, vaikka verryttelin ja venyttelin useaan otteeseen. Eniten kuitenkin häiritsi yläselän nikamien rutina alas kumartaessa.

Niin että totesin olevani ihan oikealla alalla. Opettaminen sinänsä on mukavaa, mutta itse soittaminen ehkä vielä mukavampaa. Sen kun olisi tajunnut vaikka 8 vuotta sitten yhtä hyvin.

Päivä meni vettä ryystäessä (oon ehkä maailman huonoin syömään aamiaisia), joten palkintona treenistä sain mennä Kamppiin syömään wokkendahlia. Sitä superrasvaista. Oli HYVÄÄ <3 Mutta huvittavaa oli huomata mahan pienentyneen ja rasvaisenruoansietokyvyn heikentyneen, kun puolivälissä annosta alkoi jo tökkiä. Söin vähitellen kumminkin, ehkä 4/5 yhteensä. Sitten oli pakko luovuttaa. Kaupan kautta kotiin ja teemukin ääreen.

Itsekuri ei tietenkään kaupassa pitänyt, vaan kotiin lähti myös Pandan 90 gramman pussi Ahaa pikkupaloja. Että ne prklet on menneet tekemään semmoisen! Vastaava kuin Pätkis minibytes. Vaarallisia. RÄYH. Onneksi kumminkin päivän soittoannos kulutti aika paljon.

Niin ja mulla oli tänään toiset omatekemistä rannekkeista ja niistä tykättiin :))) Ja möntti sai hepulin, kun tulin kotiin <3

***

http://www.youtube.com/watch?v=4EKDc9SPL_Q&feature=related
Paras versio joka tästä löytyi. Orkesterisäestys olis ollu mageempi, mutta eip ollu mua miellyttäviä. (Galway on karmiva.) Jooooooka tapauksesssssa tämä on työn alla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus