Jar of happiness

  • liquidsunshine

Purkillinen hyviä juttuja tai purkillinen iloa.

Fb:n puolella kiersi tässä hiljattain kuva, jossa oli tavallinen lasitölkki ja simppeli idea. Ei hajuakaan kuka sen alunperin on keksinyt, varmaan useampi taho eri puolilla maailmaa. Ja sama sen väliä, it's the thought that counts.

Niin että kuluvan vuoden aikana kun jotain kivaa, hauskaa, iloista, onnellista, mukavaa, ilahduttavaa, (positiivisesti) yllättävää tai muuten hymyilyttävää tapahtuu, se juttu kirjoitetaan pieneen lappuun ja laitetaan talteen tähän tölkkiin. Sitten voi vuodenvaihteessa lueskella niitä ja huomata, että aika paljon sitä on hyviä asioita 12 kuukaudessa kertynyt. Kun monesti tuntuu, että aina vaan väsyttää ja ei jaksa ja koko ajan joku juttu tympii.

Pitäs vaan valita se tölkki ensin... Vaativa homma.

Tän keskiviikon lappuun olisi tullut joka tapauksessa pitkästi tekstiä, tai sitten olisin kirjoittanut monta erillistä lippusta. Oli hyvä päivä kaikin puolin, sain paljon aikaan ja jaksoin haukottelematta, vaikka unet edellisenä yönä jäi vähiin ja oli ällöaikanen herätys. HYVÄ MINÄ!!!! :)

Ja ehtiihän noita juttuja jälkikäteenkin pistämään talteen.

Googlailin kuvia tästä tölkkiaiheesta ja paljon niitä näkyi löytyvänkin. Ehkä mä lisään oman versioni toiseen blogiin tässä joku päivä.

p.s.
Baletti on edelleen aika ihanaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus