junaillen

  • liquidsunshine

Eilinen paluumatka kotikotiin olikin ihan oikeastaan mukava 8) Käytävän toisella puolella pari riviä eteenpäin - oikeastaan mukava ilmestys kavereineen. Ja meikäläinen räjähtäneenä omalla paikallaan. Hohhoijaa... Kiva sitä oli kumminkin vilkuilla xD Hei, olen **** 14-v. edelleen.

Piti kirjoittaa isosta pehmotiikeristä, mutta ei nyt huvitakaan. Syötiin äsken ja on ruokaväsymys :) Jauhelihapihvejä, kasvisgratiinia (paljon juustoa) ja uusia perunoita. Ja porkkanaa ihan vaan semmoisenaan. Nams. Osasin olla syömättä liikaa, hyvä minä :)

Ulkona sataa ja pitäs laittaa kamat kasaan viikonloppua varten. Tai tänään illaksi sinne ja ehkä ma pois. Tai ti. Katsoo nyt, miten siellä viihdytään. Tai lähinnä miten tuo nuorempi veli jaksaa xD Se saa valita huomisen leffan. Veikkaan, että valinta kohdistuu pirates of the caribbeaniin tai transformersssiin. Harmi kun Simpsonit ei pyöri vielä. Olisi sopinut hyvin x)

Pitäisi ruveta lukemaan tuon kanssa matikkaa ja patistaa se lukemaan ranskaa. Tai kerrata ja kertaamaan. Lyhyt matikka saattaisi sujua multakin jopa vielä. Pitkästä ei olisi mitään toivoa, vaikka sen itse kirjoitin.

Mulla on ikävä kouluun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus