junailua taasen

  • liquidsunshine

Juuri mentiin Hyvinkään ohi. Kotona ei laajakaista vieläkään toimi, joten puhelimen varassa jatketaan.

Viime päivinä on tullut katsottua Animal Planet-kanavaa, kun se reilun viikon vielä näkyy. Eläinsuojeluohjelma on yhtä aikaa mielenkiintoinen ja järkyttävä. Ameriikan Yhdysvalloissa on toki paljon kansaa, mutta ei niin monen tarvitsisi kohdella eläimiä huonosti... Yhdet olivat ampuneet koiraansa, sitten lyöneet tiiliskivellä päähän, kun koiraparka ei ampumalla kuollut. Yhdellä mammalla oli kasapäin kissoja. Niitä ei oltu ruokittu ja annettu vettä aikoihin. Muutamia oli kuollutkin. Ja monta pentua oli myös, hirveän laihoja... Harmittaa, kun en ehtinyt nähdä, mitä kateille tapahtui.

Welhon tarjottua pariksi viikoksi näitä maksullisia kanavia, on tullut naurettua 80- ja 90-luvun hiteille x) Vh1 classic nimittäin näyttää pelkästään niitä. Videoiden taso on jännittävä seikka, itse biisien lisäksi.

Eilen oli vapaapäivä. Sain purettua keittiön kamat ja jopa suurimmaksi osaksi aseteltua ne. Tungin siis kaappeihin. Oma huone on vielä pienimuotoisen kaaoksen vallassa. Mutta eiköhän se siitä, kun tänään illalla saan sinne pienen karvaisen apurin x)

Eno haudataan 15. päivä. Hautajaiset pidetään pohjoisessa, joten meidän perheestä sinne lähtevät äiti ja iskä. Todennäköisesti myös isoveli, jonka kummi eno oli.

Enää vartti matkaa jäljellä. Unohdin ottaa Muumilaakson marraskuun mukaan. Olisi voinut lukea sitä, kun työpäivä alkaa tauolla. Eka oppilas nimittäin pois.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus