kämppäkatselmus

  • liquidsunshine

Tänään se tapahtuu, puolen päivän jälkeen. Äiti ja ystävänsä tulevat mun ja veljen kämppään yöksi. Kumpikaan ei ole nähnyt tätä kuin epämääräisissä kuvissa. Ei mulla sinänsä stressiä ole eikä tarvitsekaan olla, mutta on se silti vähän jännää. Pitäs vielä viikata puhtaat kamat vaatekaappiin ja keksiä joku paikka paperikasoille. Mä en ymmärrä mistä niitä aina kertyy.

Sain veljiltä lahjaksi Foo Fightersin uusimman levyn. Isoveljellä jo olikin tää ja itse olen kuullut biisit moneen kertaan, mutta silti ilahduin sangen suuresti =) Naapuritkin tykkää musta varmasti nyt x) Mjoo. Kämppisveljeni sanoi, että kun sulla on ne muutkin levyt... No oikeassa oli kun arveli myös, että hommaisin tämänkin. Sanoinkin sen sille. Osa levyistä nyt vaan on sellaisia, että haluan ne alkuperäisinä. Ne levyt, jotka on haettu netistä, on laskettavissa varmaan yhdellä kädellä. Kavereilta/kirjastosta poltettuja on useampi, varsinkin klassisia jotka maksaa ihan älyttömästi.

Niin että FF soi. Se biisi, jossa on metronomiklikki koko ajan :D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus