Kauneuspilkuista

  • liquidsunshine

Kuukletin:

"Kerrotaan, että kauneuspilkun käyttäminen sai alkunsa, kun eräs hovinainen keksi peittää taftinpalasella finnin. Kauneuspilkuista tuli suurta muotia ja kauneuspilkut saivat erilaisia nimiä riippuen siitä, sijaitsivatko ne poskessa vai huulen yläpuolella (keskellä otsaa oli Majesteetti, posken keskellä oli Liehittelijä, hymykuopan vieressä Iloinen, huulien kulmassa Keimailija). Kauneuspilkut eivät olleet aina mustia, mutta yleensä ne olivat tummia - niiden tehtävänä oli korostaa ihon vaaleutta."

"...kauneuspilkut olivat alunperin keino peittää lyijyvalkoisen syövyttämät kohdat ihossa. Koska meikin käyttö merkitsi vaurautta, meikkivauriot pitkällisestä käyttämisestä merkitsivät suurta vaurautta. Lopputulos: paljon isoja kauneuspilkkuja ympäri naamaa kertoi kantajansa olevan hyvin varakas ja siksi haluttava..."

"...kauneuspilkku otsalla merkitsee majesteettisuuta, silmä kulmissa intohimoa, nenän lähellä nokkeluutta tai nenäkkyyttä ja poskella iloisuutta."

Nyt pitää sitten vaan katsoa, mitä pilkkuja korostaa xD

2 kommenttia

liquidsunshine

13.6.2008 11:27

Sitä ei kuukle kertonut :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus