kello on puoli kaksi

  • liquidsunshine

Ainakin oli äsken.

Mä taidan mennä unille.

***

En mennytkään vielä. Mun mielestä on oikeus ja kohtuus, ettei teräspekonin biisi saanut enempää pisteitä. Paska on paskaa, mitä sitä muuta sanomaan. Olisin saattanut äänestää Israelia, Turkkia, Tanskaa tai Ranskaa. En äänestänyt, koska en kokenut sitä elämäni kannalta tarpeelliseksi.

Soittimen saan viedä nyt sitten huoltoon 4.6. puoli kymmenen aikaan aamulla. Siinä menee vissiin ainakin puolitoista viikkoa, ehkä kaksi, koska väliin tulee viikonloppua ja pari torven korjausta. No, mulle on tärkeintä, että tulee Kuntoon. Tonnin kieppeillä laskun loppusumma mitä todennäköisimmin. En uskalla sen tarkemmin laskea.

Syksylle haaveilen baletin aloittamista, mistä ulisinkin jo aiemmin. Ja jos pääsisi taas soittotunneille. Jälkimmäinen vaatii soittamista parille opettajalle. Ja kai mun on pakko täällä kotiseudullakin jatkaa töitä, kun ei niitä tunnu muualta löytyvän. Ei vaan jaksaisi reissata. No. Kolme kuukautta taukoa, niin luulisi jaksavan taas.

Pieni projekti on alullaan kesän ajaksi, katsotaan miten sen käy. Mahdollisesti pidän päiväkirjaa aiheesta, jos koen tarpeelliseksi.

Olisin jo aika valmis lähtemään omaan kotiin.

3 kommenttia

Anonyymi

25.5.2008 04:30

Tylsää humppaa on ollu jo monta vuotta kaikki europelle kilpailubiisit.pyrotekniikalla tehdään vaan mielenkiintoisemaks esitykset.musiikin kanssa ei valitettavasti ole mitään teekmistä ollu moneen vuoteen enää noissa kisoissa...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

25.5.2008 14:36

Kellarihumppaa oikein... Joo.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus