kuvia ja merkintöjä

  • liquidsunshine

Pikkuhiljaa olen piilotellut kuvia galleriasta, en siis pelkästään kuluneen vuorokauden aikana. Olisi kiva pistää ne fiksummin johonkin muualle. Facebook ei sekään tunnu oikealta paikalta. Omia sivuja mulla ei ole ja tuskin tuleekaan.

Omasta itsestäni en ole esitellyt kuin oikeastaan naaman. Pituudesta olen möykännyt monessa ketjussa ja yhteydessä (muiden ihmisten) kyllästymiseen asti. Painosta en ole puhunut niin usein, mistä on arvattavissa, etten ole siihen tyytyväinen. Ja on kai se nyt muutenkin. Eikä tää nyt ole mitään lässytystä parista kilosta. Kyllä niitä pitäs pudottaa aika paljon enemmän, että pääsisi treeniaikojen mittoihin taas.

Ahdistaa ajatus siitä, että päädyn samaan jamaan äidin ja mummun kanssa (Reilusti Ylipainoisia). No okei, molemmat on synnyttäneet neljä lasta, mutta silti. Äidillä tosin on nykyään jotain nivelkuluma-hommaa, ei voi liikkua kovin ärhäkkäästi vaikka haluaisi. Mummu taas... Lonkat olleet pitkään rikki. Titaani-mummu, titaani-lonkat.

***

Merkintöjäkin olen piilottanut. En poistanut, vielä. Aika paljon turhaa jäi vielä näkyviin, mutta jääkööt. Piilotin viestiarkiston - ei siitä ole itselle ollut hyötyä, niin ei ole muillekaan. Piste.

***

Kyllä sitä sitten taas piristyy, kun on aktiviteettia ihmisten kanssa. Syksyä en erityisemmin odota, vaikka silloin onkin helpompi nähdä kavereita. Pitäisi suunnitella joku "strategia" töiden (hankkimisen) suhteen. Saisikohan vanhan putken myytyä... Saisi vähän rahaa sivutilille, lainojen maksua varten.

***

Aamulla työkkäriin, koska lykkäsin sitä (nukkumalla aamuisin liian pitkään) maanantain + tiistain + keskiviikon. Toivottavasti se toimipiste on auki ja toivottavasti riittää pelkkä vilautus. Kassan numero on katsottuna, pitää kysyä onko täytettävä jotkut kaavakkeet taas alusta asti, vai miten toimitaan.

Rakastan byrokratiaa. Mutta ei käy valittaminen päinsä. Ne (kassa) tukevat kuitenkin mun elämääni.

***

Vielä pitää lisätä, että Suomenlinnassa oli siksikin niin kivaa, että joku oli miettinyt mulle tekemistä valmiiksi. Nautin kyllä itsenäisyydestä, mutta kyllä tää ylenpalttinen lomailu on aika tylsää. Kotona riittäisi laittamista, vaan kiinnostaako sekään nyt sitten joka päivä? Nope.

2 kommenttia

liquidsunshine

19.6.2008 08:40

Olenpas! Tai... Ei jaksa näin aamusta. Katsotaan sitten illemmalla taas.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus