Mää rakastan roskapostia!!!

  • liquidsunshine

Tänään on ollut omituinen päivä. Sunnuntaina tuli helvetillinen nuha, kurkkukivun vähitellen väistyessä. Nyt sitten niistän ja juon vuorotellen, koska nenä tukkoisuudessaan vaivaa ja kurkku kuivaa koko ajan. Kuume nousi illalla, mutta veikkaan sen nyt hetkeksi ainakin laskeneen. Burana caps auttoi.

Niin. Kipeänä ja väsyneenä olin töissä, oppilaat onneksi ihania :) Kotona sitten todettiin veljen kanssa, että HURRRAAAAA - netti toimii. On ehkä toiminut jo pari päivää. Veljen huoneen puhelinpistoke sen sijaan ei taida toimia. Eteisessä onneksi toimii.

No. Soitin iskälle, että jeenettitoimiijee. Puhelu meni ihan ok, kunnes tuli aihe, jota olin jo odotellutkin. Äiti oli nääs vihjaillut. Niin. Isäni sanoo, että en saa tehdä pimeänä näitä töitä, jotka viimemmäksi sain. "Sulla ei ole varaa kärähtää siitä." Joopajoo. Vittuako se sille kuuluu? Suutuin sille ja sanoin meneväni päiväunille ja punaista luuria perään.

Tosi aikuista käytöstä. Hyvä minä.

Kai mä sitten menen verovirastoon kyselemään asiasta. Kaveri sanoi, että mun pitää perustaa toiminimi ja sillä hoitaa itse verojen maksu. Nyt ei vaan jaksa miettiä. Jos sitten huomenna illalla.

Kiukuttelin itsekseni tuosta aiheesta ja mökötin sohvalla palellen. Ilta kumminkin parani huomattavasti, kun tuli pari kivaa ohjelmaa televiissiosta ja veli teki nuudeleita iltapalaksi :) Itse olin kääriytyneenä untuvatäkkiin x) Loistavaa palvelua, sanoisin. Katsottiin ohjelmien jälkeen vielä pari jaksoa gilmorea.

Tänään huomasin töihin mennessä, että olin saanut sähköpostia Lapista. Se henkilö, jonka sijaisena olin, kyseli kuulumisia ja kertoili, miten heillä lukuvuosi alkanut. Tuli huiskean hyvä mieli :) Pari päivää sitten eräs toinen kollega sieltä laittoi tekstarin. Kivaa kun muistavat :)

Niin. Luin siis puhelimella maileja. Ihan vaan selvennyksenä...

Ehdin käydä pankissa hakemassa tilisiirtolappuja, postissa osoitteenmuutoskortteja ja ass-marketissa eväitä. Ennen töihin lähtöä. Ja ennen kotoa lähtöä olin tehnyt vielä hienon tiedotteenkin ja tulostanut sen kuutenatoista kappaleena. Tehokasta.

Äsken kurkkasin gmailit vielä uudelleen. Siellä oli - hyvin yllättävää kyllä - roskapostilaatikossa maili. En viitsi ikinä puhelimitse katsoa niitä, joten yllätys oli mittava. Varsinkin, kun posti oli italialaiselta ystävältäni, johon tutustuin lukiossa abivuonna. He tulivat meille vieraiksi ensin, sitten me Italiaan. Varmaan neljään vuoteen ei ole oikein oltu yhteyksissä. Kesällä joskus kirjoitin hänelle, kokeillakseni vaan, että mahtaako vielä perheensä asua samassa osoitteessa jne. No asuihan ne x) Ihan huippua!!! Ystävä opiskelee Assisissa (muistaakseni), kutsui kovasti käymään :) Hitto kun oliskin rahaa... No joku päivä vielä. Niih. Ja aion pitää nyt yhteydet kunnossa, turhan moni kaveri hävinnyt jo.

Eli päivän saldo on positiivinen. Menen unille, jos nokka tuhisevainen antaa myöden.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus