manteli

  • liquidsunshine

Kotivinkin joululehti tuli tänään. Lähdin töihin ennen postin tuloa, joten en tiennyt siitä ennen kaverin viestiä. Tilasin sillekin sen lehden (+ herkkulehden), kun samalla kortilla onnistui kätsästi niinkö. Oli kovin ilahtunut hän tästä yllätyksestä :) Kertoi viestissä, että oli kaupassa justiinsa päättänyt lykätä lehden ostoa kuukaudella ja sitten se olikin kotona postipinon päällimmäisenä.

Selasin oman kappaleen äkkiseltään läpi ja muutama idea jäi heti mieleen. Appelsiinituikkulyhtyjä pitää ehkä kokeilla ja sitten värillisellä kontaktimuovilla lahjapussien koristamista. Piirretään esimerkiksi jostain eläimestä vaan ääriviivat ja leikataan ko. kuvio. Liimataan. Aika pälliä yrittää selittää, mutta näytti hienolta. Eikä varmana tule samanlaisia paketointiyrityksiä ihan heti vastaan, kun valitsee ihan isse ne kuvat.

Jotain muutakin oli... Siis lehdessä. Mut ehkä mulla on vielä aikaa lukea sitä :P Marraskuun puolivälissä tulee se kokkailulehti.

Äidin isästä tehtiin kirja aikanaan. Sen piti olla 70-vuotismuisto/-julkaisu, mutta pappa ehti kuolla puoli vuotta ennen kyseistä merkkipäiväänsä. Kirjasta tuli sitten muistoteos. Kuolemasta on 10 vuotta, vähän reilu. Ja aina mua harmittaa se. Papan kanssa olisi ollut hyviä keskusteluita, niin kasvattamisesta kuin musajutuistakin. Ehkä se olisi säveltänyt mulle vielä jotain, vastaavan kuin se Rondo sooloviululle. Tai no, onhan mulle ja veljelle tehty ne Vuodenajat :) Mutta joo. Ruoanlaitostakin olisi voitu jutella. Ja kokata yhdessä. Pappa teki keittokirjankin omakustanteena. Siinä on sopivasti reseptejä ja aina kertomuksia ihmisistä, joilta reseptit ovat peräisin. Henkilöt on jaettu lukuihin, työ- ja muihin tuttaviin, sukulaisiin, omaan perheeseen.

Okka-säätiöllä oli ja on meneillään kirjojen joku alennusmyynti. Siihen kuului myös papan muistoteos. Äiti ja iskä oli tilanneet sitä jonkun verran, niin että me lapsetkin saatiin omamme. Selailin sitä taas junassa. Aiemmin mua kiinnosti lähinnä se sukua ja henkilökohtaisempia asioita käsittelevä osuus kirjan lopussa. Nyt tuli silmäiltyä myös varsinaisia artikkeleita alkupuolella. Niiden kirjoittajista on aina lyhyt esittely aluksi. Tutustuminen papan elämään jatkuu vielä pitkään. Kaikkea se ehtikin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus