Minulla on harras harrastus

  • liquidsunshine

Ihana HIKI! Ihana venyminen ja jalkojen viskely ja loikkiminen ja käsien ojentelu ja kropan suunnat... :)

Niin, mä pääsin tänään ekan kerran saikun jälkeen BALETTITUNNILLE!!!!

Harrastin penskana 10 vuotta kyseistä lajia, mutta lukion ekan jälkeen lopetin. Ei oikein ollut motivaatiota, toisin kuin yhden muun aikaa vievän harrastuksen kanssa. No nyt sitten viimeiset pari vuotta on tullut haikailtua takaisin tunneille, varsinkin Helsingissä asuessa valinnanvaraa olisi piisannut liikaakin. Täällä kylillä ei niinkään - mutta Sentään Jotain. Viime syksynä oli aika kohdata menneisyys ja AH! Talven aikana hurahdin koko ajan vaan entistä pahemmin ja nyt on jo kaikenlaisia tanssivia blogituttujakin ja vaikka mitä :) "Mää oon niin onnellinen!"

Mikä mieletön innostus ja sitä kautta motivaatio voikaan aikuisena syntyä tämmöiseen lajiin. Lapsena tunneilla käytiin, kun siihen oli totuttu. Kavereita riitti sielläkin, omasta koulusta alkuun yksi samassa ryhmässä, mutta myöhemmin kaikki olivat eri kouluista kun minä. Kasvoin yläasteella jo aika pitkäksi, enkä ollut mikään himovenyttelijäkään, joten tanssijan ura nyt ei koskaan tullut edes kysymykseen. Aikuisena taas tanssiminen tuo sen kuntoilun ilon, jota esimerkiksi kuntonyrkkeilyn parista en löytänyt. Baletti on jotain, mitä mä jo aika paljon osaan - liikkeet löytyvät jostain selkäytimen suojista, jopa sen 14 vuoden tauon jälkeen. Tänään tuntui yhtä mahtavalta kuin syksyn ekalla tunnilla, osaan ja haluan osata!

En ole ulkoisesti mikään natalieportman, joten moni voisi kummastella meikäläisen sopivuutta sinne tunneille. Mutta onneksi ei ole mitään mittavaatimuksia harrastamista varten. Syksyllä sain ihan hirveät kiksit, kun päästiin ostamaan uusia tossuja ja mietittiin treenivaatteita. Tammi-helmikuussa kävin ostamassa uudet kärkitossutkin, viikko ennen hiihtolomaa olin ekan kerran niiden kanssa tantereella. Nyt menee taas kesä ilman kovistelua, mutta syksyllä jatkuu :) Kerran viikossa kesällä päästään muiden AikuisHarrastajaTanssijoiden kanssa tuskastelemaan tangon ääreen ja keskilattialle - nimittäin tuskailemaan sitä, että hitsi kun on IHANAA <3

Nilkasta kun operoitiin ne metallit pois, niin en uskaltanut tänään tehdä ihan kaikkia hyppyjä. Aika paljon kuitenkin. Tuntuu koko kropassa, että 90 minuuttia käytettiin tehokkaasti ja ensi viikolla Pakko saada Lisää!

3 kommenttia

Snoukka70

15.6.2011 23:09

Hei sun toinen jalkas puuttuu!!! Eikäkö onhan se tuolla piilossa. :-P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

15.6.2011 23:11

Joo kato ku mä leikin kurkea tai flamingoa :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus