naimisia ja puheluita - edited

  • liquidsunshine

Opiskelukaveri meni viikonloppuna naimisiin (kuten mainittua), samoin yksi lukiotuttu. Tänään kuulin toisesta opiskelukaverista, joka oli mennyt ilmeisesti tämän kuun alussa kihloihin ja nyt sitten naimisiin. On tää kesä ny sitte tämmöstä aikaa.

Otin itseäni niskasta kiinni tossa puolelta ja soitin Turkuun yhdelle tyypille yhdestä mainosjutusta. Totta kai se oli ruokataulolla justiinsa. Soitan vähän ajan päästä uusiksi. Mua ah-dis-taa hoitaa tälläsiä. Olis pitäny vaan sanoa ei, kun kysyttiin otanko homman hoitooni.

Lisäksi jännittää, tuleeko Heinolasta puhelua vai ei. Tai ilmoittavatko yhtään mitään.

***

Soitin työttömyyskassaan ja kysyin, onko mun paperit menneet edes perille. Setä ystävällisesti tarkisti asian ja siellähän ne. Kirjauspäivä oli 4. ja käsittelyssä parhaillaan edellisenä päivänä saapuneet. Eli tällä viikolla käsitellään jopa minunkin!!!!! Jee. Setä sanoi myös, että mun hakemuksesta puuttuu tilinumero :O Miten sen on voinut unohtaa? Ihme eukko taas täyttänyt papereita (joojoo, minähän se). Onneksi asian pystyi hoitamaan sähköpostilla, joten se lähetetty. Ja kuulemma torstaina voin jo lähettää heinäkuun hakemuksen. TOSIN: sain palkan Jyväskylän keikasta, mutta en palkkakuittia. Argh. Se pitää vielä pyytää erikseen ja odottaa saapumista ja sitten vasta voi laittaa taas papereita.

Ikkunasta tulee vähän viileämpää ilmaa <3

Niin joo, kaveri soitti. Saa kämpän samasta rapusta xD xD xD

***

No niin. Soitin Turkuun uusiksi vartti sitten, mut setä oli vielä tauollaan. Sen sijaan palkkakuitin pyytäminen on plakkarissa. Henkilö joka sen mulle lähettää on reissussa lauantaihin, mutta ei siihen nyt kuole. Siis jos ensi viikkoon sitä lappua odottaa. Kivointa olisi, jos se kesäkuun tuki tulisi jo heti pian tällä viikolla... Saisi maksaa laskuja (jee). Toi-vot-ta-vas-ti siinä ei ole mitään, mikä vaatisi lisäselvityksiä. Byrokratian kiekuroita on vaan niin v*tusti, että en osaa olla iisisti ennen kuin maksupäivä on tiedossa.

***

Soitin Turkuun ja sain sedän kiinni. Oli kyllä oikein ystävällismielinen, kun änkkäsin asiaani. Sovittiin, että soitan Helsingin henkilölle, joka näitä hoitanut aiemminkin. Se vaan jäi vaivaamaan, kun hintojamme kommentoitiin aika reippaiksi... Mulla ei ole valtuuksia luvata alennuksia, joten olin ihan pienesti vaikeana. Mutta ei jääty asiaa sen kummemmin vatvomaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus