nö niin

  • liquidsunshine

Päätöskonsertti ohi. Meni hyvin. Sain kukkia, suklaata, mukin, purkin, kirjan, pienen pehmokoiran... kaikkea mukavaa :) Ja mikä parasta, suurin osa toi kuvansa, kun pyysin. Täytyy katsoa keneltä puuttuu vielä ja pyytää lähettämään. Yhdestä tosin tiedän, että tuskin lähettää. Vaikka sata kertaa pyytäisin.

Huomenna elikkäs tänään suoritan siivouksen, jota taas vältelty urakalla. Hei joo jee, mulla on tekemistä. Neljäksi töihin, ehkä pari tuntia menee. Sitten mahdollisesti näen yhden kaverin, joka tulossa maisemiin.

Torstaina se kokous ja illanistujaiset. Lupasin tehdä waldorfin salaattia ja vihreän salaatin, johon fetaa jne. Mulla ei kyllä ole kovin suuria kulhoja... No. Ehkä asia jotenkin ratkeaapi. Jotenkin hölmöä kun itse on paljon nuorempi kollegoja, että miten sitä sitten tulee toimeen siellä. Mutta tähänkin asti mennyt kivasti. Kai sitten viimeisenä työpäivänäkin x) Tai ehkä siellä padot purkautuu ja kaikki haukkuu toisensa. Hehee.

Ensi keskiviikkona siis pitäisi olla Hml:ssa ja pe ajetaan ilmeisesti takaisin pohjoiseen. Enon vaimo pääsee ylioppilaaksi nyt ja pitää lakkiaiset silloin, kun olisi se eläintarhamiitti. Voisihan tuota jäädä vielä Hämeeseen siksi aikaa, mutta ei mun rahavarat vissiin nyt salli sitä. Plaah.

Kello on kohta puoli kaksi ja ulkona täysi päivä. Kai mä möngin petiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus