Noniiiiiin

  • liquidsunshine

Sain nukkua yön =D Ja sikeästi nukuinkin. En muista unista mitään, yhtään mitään. Yleensä joku aavistus sentään jää. Kisu herätteli puoli kymmenen maissa. Olisin mielelläni koisinut vielä, mutta hitaasti kumminkin suoritin nousun ja kisun ruokkimisen jne.

Työpaikalla olin ajoissa, ei edes satanut matkalla. Nyt paistaa aurinko, eli olisi aika fiksua lähteä kotiin päin. On mulla kyllä sontsa mukana. Toinen oppilas ei päässyt tänään. Sovittiin sitten, että tulee huomenna, jos eivät lähde Rovaniemelle. Jos huominen ei onnistu, en ala enää järjestämään mitään ylimääräistä aikaa. Mun viikonloppu menee tässä hommassa taas, joku raja sentään oltava.

Nälkä olisi. Mutta kotona on ruokaa. Se pitää vaan valmistaa ensin. Ehehe.

En kyllä vielä lähde kotiin. Päätin just. Katon noita nuotteja ja kopioin, jos on kiinnostavia. Ja vähän järjestän niitä vielä. Vakkari saattaa tykätä huonoa, mutta mua ei ainakaan haittaisi, jos joku järjestäisi mun nuottivaraston. Niitä on liikaa. Ja ihan liian vähän. Nuottikauppaan saa menemään äkkiä 170 euroa. Kuten hiihtolomalla kävi. Ja monta jätin ostamattakin.

Jebulis. Nyt tää kone sulki ja luokkaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus